banner359

Nükhet Duru Ve Timur Selçuk Büyüledi

Ünlü sanatçılar Nükhet Duru ve Timur Selçuk, Balıkesir’in Ayvalık ilçesindeki açık hava tiyatrosunda unutulmaz bir konser verdi. Ayvalık Belediyesi’ne ait açık hava tiyatrosunda gerçekleşen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken,...

15 Ağustos 2014 Cuma 16:45
Nükhet Duru Ve Timur Selçuk Büyüledi
Ünlü sanatçılar Nükhet Duru ve Timur Selçuk, Balıkesir’in Ayvalık ilçesindeki açık hava tiyatrosunda unutulmaz bir konser verdi.
Ayvalık Belediyesi’ne ait açık hava tiyatrosunda gerçekleşen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, ikili birbirinden güzel şarkılarıyla izleyenleri coşturdu. Müzik dünyasının iki dev ismi Nükhet Duru ve Timur Selçuk, bu yılın ilgi gören projesi olarak nitelendirdikleri, ’Bizim Şarkılarımız’ ile başlattıkları yaz turnesinin ikinci durağında Ayvalık’taydı. 13 Ağustos’ta Çeşme’de başlayan olan turnenin ikinci gününde Ayvalıklıları tam bir nostalji gecesi yaşatan iki ünlü sanatçı, sahnede birbirleriyle yaptıkları şakalardan oluşan interaktif gösterileriyle de izleyenleri kahkahaya boğduğu gözlendi. Ünlü sanatçılar, Duru ve Selçuk’un Ayvalık’taki konserini yaklaşık 3 bin kişinin izlediği öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<