banner359

Ortaç: “kelle Koltukta Yaşayacağız”

MS teşhisi konan ünlü sanatçı Serdar Ortaç, uzun bir aradan sonra ilk kez Harbiye Açıkhava’da sahneye çıktı. Sağlık durumunun iyi olduğunu fakat ömür boyu kortizon tedavisi göreceğini belirten Ortaç, “Kelle koltukta yaşayacağız”...

06 Ağustos 2014 Çarşamba 14:45
Ortaç: “kelle Koltukta Yaşayacağız”
MS teşhisi konan ünlü sanatçı Serdar Ortaç, uzun bir aradan sonra ilk kez Harbiye Açıkhava’da sahneye çıktı. Sağlık durumunun iyi olduğunu fakat ömür boyu kortizon tedavisi göreceğini belirten Ortaç, “Kelle koltukta yaşayacağız” dedi.
Uzun süredir hastalığı ile gündemde olan Serdar Ortaç, Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında Pera Event organizasyonunda Harbiye Açıkhava Cemil Topuzlu Sahnesi’nde hayranlarıyla buluştu.
Konsere slov şarkıyla başlayacağını dile getiren Serdar Ortaç, konser öncesi hastalığıyla ilgili basın mensuplarına bilgi verdi.

“KELLE KOLTUKTA YAŞAYACAĞIZ”
Kortizon tedavisi gördüğünü belirten Serdar Ortaç, “Kortizon çok müthiş bir ilaçmış. Vücuda çok zararlı ama beni kendime getirdi. Ayaklarımı hissetmiyordum, kortizonu yedikten sonra ayaklarım tutmaya başladı. Yüzemiyordum, yüzmeye başladım. Tedavi çok işe yaradı, doktoruma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Ömür boyu kortizon tedavisi göreceğini ifade eden Serdar Ortaç, “Ne zaman atak geleceği belli olmaz. Kelle koltukta yaşayacağız.” dedi.
Çocuk istediğini ifade eden Ortaç, MS hastalığı nedeniyle henüz böyle bir şeyin mümkün olmayacağını söyledi.
Ünlü sanatçı eşi Chloe’nin kendisini kıskanmadığını söyledi.
ORTAÇ, ŞARKILARIYLA HAYRANLARINI COŞTURDU
“Hastalığım bile havalı, sağlıklıyım karşınızdayım” diyerek konsere başlayan Ortaç, konser boyunca annesi Nesrin Ortaç ve annesinin yanında oturan eşi Chloe ile sohbet etti.
Ortaç, eşi için ‘Yeşil Gözlüm’ şarkısını da seslendirerek dansçıları ile yaptığı şovlar için eşinden sahnede de izin istedi. Sahne performansı ve şarkılarıyla hayranlarını coşturan Ortaç, konserinde annesini de unutmadı. Nesrin Ortaç, sanatçının ısrarları üzerine ‘Kader diyemezsin’ şarkısını seslendirdi. Seyircilerin büyük beğenisini kazanan Nesrin Ortaç, dakikalarca alkışlandı.
Serdar Ortaç, 20’inci sanat yılına özel olarak hazırladığı 14 parçadan oluşan ‘Bana Göre Aşk’ adlı albümünün en güzel parçalarının yanı sıra bugüne kadar yazdığı ve bestelediği pek çok şarkıyı da seslendirdi. Yerinde oturan hayranlarına takılan sanatçı, Açıkhava’nın büyük bölümünü ayaklandırıncaya kadar coşkulu şarkılarına devam etti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<