banner359

"russell Crowe Beni Odaya Kilitledi"

Acun Ilıcalı’ya konuk olan "Son Umut" filmi ekibin başrol oyuncularından Olga Kurylenko, çekimler sırasında Russell Crowe’u kendisini bir odaya kilitlediğini söyledi.TV 8 ekranlarında yayınlanan "Son Umut Özel" isimli programda, Russell...

26 Aralık 2014 Cuma 09:55
Acun Ilıcalı’ya konuk olan "Son Umut" filmi ekibin başrol oyuncularından Olga Kurylenko, çekimler sırasında Russell Crowe’u kendisini bir odaya kilitlediğini söyledi.
TV 8 ekranlarında yayınlanan "Son Umut Özel" isimli programda, Russell Crowe, Olga Kurylenko, Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan, Acun Ilıcalı’nın sorularını yanıtladı. Filmin çekimleri esnasında Avustralya’da Yılmaz Erdoğan’la aynı odada kaldıkları iddiasının doğru olmadığını kaydeden Cem Yılmaz aynı evi paylaştıklarını ifade etti. Evde yemek işleriyle Yılmaz Erdoğan’ın ilgilendiğini belirten Cem Yılmaz, “O bir gurme” diye de ekledi.

“BENİ BİR ODAYA KAPATTILAR”
Filmde, bir Türk kadınını canlandıran Olga Kurylenko ise, ilginç bir itirafta bulundu. Kurylenko, çekimler esnasında, Türkçe replikleri ezberleyebilmesi için Russell Crowe’un kendisini dil koçuyla birlikte bir odaya kilitlediğini anlattı. Ünlü aktris, İstanbul için ise "dünyanın en güzel şehri" yorumunu yaptı.

RUSSELL CROWE’UN BEĞENDİĞİ TÜRK OYUNCU
Bir izleyicinin seyircinin "Türkiye’de Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan dışında beğendiğiniz oyuncu var mı?" sorusuna Russell Crowe, ismini zor hatırlasa da Kıvanç Tatlıtuğ yanıtını verdi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<