banner359

Ünlüler Bodrum Için Bir Araya Geldi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir araya gelen sanat, iş, spor ve siyaset dünyasından birçok ünlü isim Bodrum’u tartıştı. Bodrum Ticaret odası, hayatının bir bölümünü ilçede geçiren sanat, iş, spor ve siyaset adamlarını düzenlediği...

27 Ağustos 2014 Çarşamba 09:36
Ünlüler Bodrum Için Bir Araya Geldi
Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir araya gelen sanat, iş, spor ve siyaset dünyasından birçok ünlü isim Bodrum’u tartıştı.
Bodrum Ticaret odası, hayatının bir bölümünü ilçede geçiren sanat, iş, spor ve siyaset adamlarını düzenlediği yemek ile bir araya getirdi. Eski Trabzon spor başkanı Sadri Şener, dizi ve sinema oyuncuları Ozan Güven, Ceyda Düvenci, Mehmet Aslantuğ, Erdal Özyağcılar, futbol yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu gibi bir çok ünlü isim düzenlenen yemeğe katıldı. Bodrum için ele ele veren ünlüler ilçeye nasıl bir katkı sağlayacaklarını tartıştı.
Ünlü oyuncu ve yönetmen Mehmet Aslantuğ, Bodrum’u korumak için ellerinden ne gelirse yapacaklarını söyleyerek, “Sanatçı dostlarımız ile birlikte yıllardır geldiğimiz bir belde Bodrum. Kendi değerlerinin dışında sanatçı dostlarımızla da akrabalık kurmuş bir belde. Marmaris, Kuşadası ve bunun gibi birçok kentleşmiş belde gibi değil de halen karakteristik yapısının koruyan bir yöremiz. Çok önemli bir yarım ada. Umarız belde belediyelerin tavsiyesi ile birlikte bu yapılaşmayı da kentleşmeyi de bertaraf eder. Özellikle turizmde beldenin marka değeri olarak devam edebilmesi için radikal kararlara ihtiyaç var" dedi.

GÜNEY EGE FİLMİ YOLDA
Aslantuğ, yeni projelerini de anlatarak, “10 yıldır gidip geldiğimiz Bodrum’da Amerika bağlantılı Bodrum’da çekilmiş bir filmimiz var burada bir stüdyomuz var. Milas’ın dağ köylerinin de içerisinde olduğu Güney Ege’ye ait bir iki hikayemiz var. Drama olarak hazırladık ama İstanbul öyküleri dolayısıyla yapamadık. Önümüzdeki süreçte bunları hayata geçirmeyi planlıyoruz. Dramatik derinliği iyi olan hikayelere düşkünüz biz” dedi.

CEYDA DÜVENCİ BODRUM’A TAŞINIYOR
20 yıldır Bodrum’a geldiğini söyleyen ünlü oyuncu Ceyda Düvenci ise, “Her yaz Bodrum’dayım. Bu yıl 20. yılım Bodrum’a gelip gidişimin. Bodrum’u çok seviyorum. Her sene daha da yenilenmesi tüm sosyal tesislerin güzelleşmesini görmek çok keyifli. Bodrum benim için şöyle bir tatil beldesi; istediğinizde çok huzurlu sesiz bir tatil yapabilirsiniz, istediğinizde en güzel konserleri ve canlı müzikleri dinleye bilirsiniz, kışın yoğunluğunda atladığım her şeyi 3 ay içerisinde Bodrum’da yakalıya biliyorum. Bodrum’da çok güzel zaman geçirebiliyorum. Çok sevdiğim sanatçı arkadaşlarımızı canlı dinleme şansına sahip olabiliyorum. Çok sessiz zamanda geçiriyorum, çok eğlenceli de zamanda geçirebiliyorum o yüzden Bodrum’a taşınmayı düşünüyorum yakın zamanda” diye konuştu. Düvenci, yeni projelerini soran gazetecilere Trt ekranlarında olacağının müjdesini vererek, hayranlarına mesaj gönderdi.

BODRUM KÜÇÜK İSTANBUL OLDU
Ünlü oyuncu Ozan Güven de Bodrum’un küçük İstanbul olduğunu vurgulayarak, “Bende Bodrum’un müdavimlerindenim. Bu geceye ilk kez katılıyorum ama Bodrum için elimizden gelen ne ise yapmaya hazırız. Bodrum her sene gelişiyor. Bodrum’un artık yapılaştırılmaması için elimizden ne geliyorsa yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Çok kalabalık oluyor, küçük İstanbul gibi oldu artık Bodrum. Buranın rüzgarı, buranın denizi, buranın havası hiçbir yerle değiştirilemez. Bu güzelliğini çok seviyorum ve bu güzelliğin kalıcı olabilmesi için elimden geleni yapmayı düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Yeni sinema filminin vizyona gireceğini ve bir sene boyunca başka bir projede yer almayacağını söyleyen Ozan, 3 Ekim’de filmin vizyonda olacağını söyledi.

"DÜNYANIN 3 GÜZEL YERİNDEN BİRİ BODRUM"
Ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu ise 15 yıldır Bodrum’da yaşadığını söyleyerek, “Dünyada 3 yer var biri Brezilya’da, Keyptaun’da birisi de burada ama biz bunun farkında değiliz. Pedasa diye bir yere var burada kalesi var oradan Bodrum’a bir teleferik çekilse muhteşem olur ama biz bu güzelliklerin farkında değiliz” dedi.
Daha sonra düzenlenen yemeğe geçen konuklar, Bodrum’da ne gibi faaliyetler yapabileceklerini tartıştı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<