Vadi’de Işler çok Karışıyor

Kurtlar Vadisi Pusu’da hesaplar bir kez daha karışıyor. Polat, Safiye ve Cahit’i kurtarırken yeni bir oyunla karşı karşıya kalıyor.Sevilen dizi Kurtlar Vadisi Pusu’nun 241. Bölümünde yine izleyenler heyecan üstüne heyecan yaşadı. Polat’ın...

26 Aralık 2014 Cuma 11:28
Vadi’de Işler çok Karışıyor
Kurtlar Vadisi Pusu’da hesaplar bir kez daha karışıyor. Polat, Safiye ve Cahit’i kurtarırken yeni bir oyunla karşı karşıya kalıyor.
Sevilen dizi Kurtlar Vadisi Pusu’nun 241. Bölümünde yine izleyenler heyecan üstüne heyecan yaşadı. Polat’ın bir kez daha tuzağa düşmesi ise çok konuşulacak gibi görünüyor.
Kurtlar Vadisi Pusu’nun yayınlanan son bölümünde Polat Alemdar, kardeşi ve Cahit’i kurtarıyor. Pusat ise konseye girmek için kendisine sunulan teklifi kabul ediyor.

POLAT ALEMDAR TUZAĞA DÜŞÜYOR!
Heyecan dolu anların yaşandığı bölümde Polat’ı ele geçirmek isteyen hanedanlar, Safiye ve Cahit’i koz olarak kullanırken Polat ise bu arada Brandon’a teslim oluyor. Emniyete götürülmek istenen Polat, yolda tapınakçıların saldırısına uğruyor.

CAHİT VE SAFİYE TEHLİKEDE!
Polat bir kez daha Brandon’ın oyununu bozarken yerleri belirlenen Safiye ve Cahit için baskın düzenliyor ve her ikisi de tapınakçıların elinden kurtarılıyor. Bu arada Pusat ise babası gibi konseye girmek için kendisine sunulan petrol ticaretini kabul ediyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<