Başkan Dutlulu, Ulucami Mahallesini dinledi

Katılımcı Demokrasi Anlayışı İle Halkı Da Yönetim Sürecine Katmak İsteyen Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “halk Buluşmaları” Etkinliklerinin İlkini Ulucami Mahallesi’nde Gerçekleştirdi.

04 Eylül 2019 Çarşamba 12:19
Başkan Dutlulu, Ulucami Mahallesini dinledi

Katılımcı demokrasi anlayışı ile halkı da yönetim sürecine katmak isteyen Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, ’Halk Buluşmaları’ etkinliklerinin ilkini Ulucami Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Ulucami Mahallesi Tarihi Güplüce Çeşmesi meydanında halkla buluşan Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya ayrıca Başkan Yardımcıları Ahmet Tınazlı, Bedri Türk, Meclis Üyesi Ozan Kıvrak, Zabıta Müdürü Mustafa Yıldırım ve Muhtarlık İşleri Müdürü Halise Çuval ile Ulucami Mahalle Muhtarı Nesime Şakrak da eşlik etti.

banner380

Sorunları yerinde dinlemek ve en kısa sürede çözüm üretmek için mahalle mahalle gezeceklerini belirten Başkan Besim Dutlulu, her hafta bir başka mahallede Halk Buluşmaları’nın gerçekleşeceğini ifade etti. Öte yandan Ulucami Mahallesi sakinlerinin en büyük ortak sorunu olarak ilettiği bir pazar yeri çalışmalarına da ortak bir çözüm bulacaklarını ifade eden Başkan Besim Dutlulu, bu konuda verilen önerileri de masaya yatırarak en kısa da çözüm üretecekleri müjdesini verdi.

Sorunları tek tek dinleyen Başkan Dutlulu, eksiklerin çözümü için başkan yardımcıları ve ilgili müdürlere talimat verdi. Halk Buluşmaları’nın farklı mahallelerde devam edeceğini belirten Başkan Besim Dutlulu, "Sorunların çözümü için halkımız ile birlikte buluşmaya devam edeceğiz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<