banner359

Okula kadın müdürün eli değdi

Sarıgöl Atatürk Ortaokulu Bayan Müdürü Ayten Şahbazlar Ve 38 Öğretmen Birlikte Okulu Eğitim Ve Öğretime Hazırladılar

04 Eylül 2019 Çarşamba 12:28
Okula kadın müdürün eli değdi

Sarıgöl Atatürk Ortaokuluna bu yıl atanan kadın müdür Ayten Şahbazlar, okul müdür yardımcıları ve öğretmenleri ile birlikte tüm okulu el birliğiyle eğitim ve öğretime hazırladı.

Sarıgöl Atatürk Ortaokulu Müdürü Ayten Şahbazlar’ın önderliğinde okulda görevli 38 öğretmen 5 Eylül günü okula uyum için başlayacak öğrencilere okulu hazırlamak için yoğun bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Sarıgöl Atatürk Ortaokulu Müdürü Ayten Şahbazlar, okuldaki diğer kadın öğretmenlerle birlikte okulun tahtalarını, sıralarını, camlarını deterjanlı suyla silerken, erkek öğretmenler ise okulun panolarını elden geçirerek tamir işlemlerini gerçekleştirdi.

Okul Müdürü Şahbazlar, "Öğretmen arkadaşlarımla birlikte okulumuzu uyum içerisinde temizledik. Okulumuzu eğitim ve öğretime hazırladık. Fedakar arkadaşlarıma teşekkür ederiz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<