banner359

KGD’den Kaymakam Çam’a ziyaret

Kızıltepe Gazeteciler Derneği (kgd) Başkanı Faraç Çobanoğlu Ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kızıltepe Kaymakamı Hüseyin Çam´i Makamında Ziyaret Ederek Yeni Görevinde Başarılar Diledi. Selman Güneş/mardin İha

13 Eylül 2019 Cuma 10:59
KGD’den Kaymakam Çam’a ziyaret

Kızıltepe Gazeteciler Derneği (KGD) Başkanı Faraç Çobanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Kızıltepe Kaymakamı Hüseyin Çam’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

KGD üyeleri ile bir süre sohbet eden Çam, Kızıltepe’de 73 bin 500 öğrencinin olduğunu hatırlatarak ilçede büyük bir genç potansiyelinin olduğunu söyledi. Kaymakam Çam, Kızıltepe’de 3. Lig veya 2. Lig takımının olmamasının büyük bir eksiklik olduğunu belirtti. Kaymakam Çam, ilçede 9 takımın birleşerek güç birliği yapması gerektiğini aktardı. Kaymakam Çam, ilçede önceliklerinin eğitim olacağını dile getirerek eğitimle birlikte bir çok problemin ortadan kaldırılacağını vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<