banner359

Toroslar 238. Caddede asfalt çalışması tamamlandı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Toroslar İlçesi 238. Caddede Asfalt Çalişmasini Tamamladı. Uzun Zamandır Asfaltlanması Beklenen 700 Metre Uzunluğunda Ve 20 Metre Genişliğindeki Caddede 2 Bin 400 Ton Sıcak Asfalt Kullanıldı.

05 Eylül 2019 Perşembe 12:06
Toroslar 238. Caddede asfalt çalışması tamamlandı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Toroslar ilçesi 238. Caddede asfalt çalışmasını tamamladı. Uzun zamandır asfaltlanması beklenen 700 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğindeki caddede 2 bin 400 ton sıcak asfalt kullanıldı.

Altyapı çalışmaları tamamlanmasına rağmen uzun zamandır asfalt sorunu yaşanan Toroslar ilçesindeki 238. Caddede sorun çözüldü. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, bölgede yaptığı incelemelerin ardından caddenin acil olarak asfaltlanması talimatını vermesiyle harekete geçen Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, caddeyi asfaltlayarak çalışmalarını tamamladı. Cadde, vatandaşların kullanımına açıldı.

2 bin 400 ton sıcak asfaltın kullanıldığı 700 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğindeki caddede çalışmaların tamamlanması, bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Asfalt yapımından önce 610 metre uzunluğunda yağmur suyu ve altyapı çalışması yapılan caddede, 3 bin 200 metrekare kaldırım çalışması da gerçekleştirilmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<