Lirik sözün bestecisi Zeki Duygulu anısına düzenlenecek

Milas Belediyesi Tarafından Her Sene Geleneksel Olarak Düzenlenen “sanat Edebiyat Günleri“ Etkinlikleri 20 - 21 Eylül Tarihleri Arasında Başlıyor. 20 Eylül Cuma Saat 20’de Prof. Dr. Aşkıdil Akarca Salonunda Başlayacak Sanat Edebiyat Günlerinin Bu Yılki Sempozyum Konusu Milaslı Ünlü Besteci Zeki Duygulu.

14 Eylül 2019 Cumartesi 15:00
Lirik sözün bestecisi Zeki Duygulu anısına düzenlenecek

Milas Belediyesi tarafından her sene geleneksel olarak düzenlenen “Sanat Edebiyat Günleri“ etkinlikleri 20-21 Eylül tarihleri arasında başlıyor.

banner380

Her yıl Milas doğumlu ünlü isimler adına Milas Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Sanat Edebiyat Günleri Sempozyumu’nda bu yıl Milas doğumlu Zeki Duygulu konu oluyor. “Lirik Sözün Bestecisi Zeki Duygulu” adı altında gerçekleşecek ve birçok akademisyenin konuşmacı olarak katılacağı sempozyumda Metin Duygulu ve Milas Musiki Derneğince de Zeki Duygulunun besteleri seslendirilecek.

Sempozyumun açılış konuşması Milas Kaymakamı Eren Arslan ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat tarafından yapılacak. İki gün sürecek sempozyumun moderatörlüğünü ise Halim Şafak Şanlıdağ üstleniyor. Sempozyum programı kapsamında Şirvan Güneri, Cengiz Kılıç ve Gülay Tuncer Zeki Duygulu’ya ait şarkıları seslendirecek.

Sempozyumda ayrıca Milas Belediyesi kültür yayınları arasında yerini alana ve Zeki Duygulu anısına bastırılan“Lirik Sözün Bestecisi “ adlı kitabın tanıtımı yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<