banner359

Pişken, yeniden milli takımda

Pişken, Yeniden Milli Takımda

11 Eylül 2019 Çarşamba 12:47
Pişken, yeniden milli takımda

Antalya’da yapılan Vücut Geliştirme Fitness Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde hard body master 80 kg sıkletinde Fatsalı Hüseyin Pişken birinci olarak tekrar milli takıma seçildi.

Milli sporcu Pişken Aralık ayında düzenlenecek dünya şampiyonasına katılarak Türkiye’yi temsil edecek. Zor ve aşırı maliyetli bir sporla uğraş verdiğini belirten milli sporcu Hüseyin Pişken, “Ordumuzun yöneticileri, mülki amirleri ve sivil toplum kurulu temsilcilerinden destek olmalarını bekliyorum. 3 yıldır hiç durmadan yarışlar yaptık. Maliyetli bir spor yaptığımız için maddi olarak biz de bir yere kadar. Fatsamızın adını, Ordumuzun adını milli forma ile temsil ediyorsak desteğe ihtiyacımın olduğunu ifade etmek istiyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<