Osmaniye’de istihdam garantili işbaşı eğitim programı

Çalişma Ve İş Kurumu Osmaniye İl Müdürlüğü İle Organize Sanayi Bölgesindeki Bir Tekstil Firması Arasında İmzalanan Protokolle 100 Kişi, İstihdam Garantili İşbaşi Eğitim Programı Kapsamında Fabrikada İşe Başlayacak.

06 Eylül 2019 Cuma 12:59
Osmaniye’de istihdam garantili işbaşı eğitim programı

Çalışma ve İş Kurumu Osmaniye İl Müdürlüğü ile Organize Sanayi Bölgesindeki bir tekstil firması arasında imzalanan protokolle 100 kişi, istihdam garantili işbaşı eğitim programı kapsamında fabrikada işe başlayacak.

banner380

İŞKUR İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, katılımcılara program boyunca net asgari ücret düzeyinde cep harçlığı vererek onların işin başında meslek öğrenmelerini ve iş pratiği kazanmalarını sağladıklarını belirterek, "İstihdam Seferberliği kapsamında özel sektör iş yerlerinde uyguladığımız bu programla istihdamı, işçi ve işvereni desteklemeye devam etmekteyiz” dedi.

11 Eylül’de işe başlatılacak olan çalışanları seçme ve bilgilendirme toplantısına İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Hacı Akkoyun, firmanın insan kaynakları sorumlusu ile birlikte İş ve Meslek Danışmanı Hülya Göksu katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<