banner359

28 Şubat Platformu Başkanı Arif Çelenk:

Bursa’da, 28 Şubat Platformu Başkanı Arif Çelenk, istikrarın devam için sandık başına gideceklerini söyledi.Türkiye içinde ve dışında büyük olaylar cereyan etmeye başladığına dikkat çeken Çelenk, "İç ve dış güç odakları 13...

30 Ekim 2015 Cuma 16:08
28 Şubat Platformu Başkanı Arif Çelenk:
Bursa’da, 28 Şubat Platformu Başkanı Arif Çelenk, istikrarın devam için sandık başına gideceklerini söyledi.
Türkiye içinde ve dışında büyük olaylar cereyan etmeye başladığına dikkat çeken Çelenk, "İç ve dış güç odakları 13 yılda elde ettiğimiz demokratik, ekonomik, siyasi kazanımları ve buna bağlı olarak sağlanan istikrarı yok etmek ve bizleri tekrar 28 Şubat karanlığına çekmek için çalışmaktadır. Cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetleri unutturulmaya, sıradanlaştırılmaya ve karalanmaya çalışılmaktadır. Dün olduğu gibi bugün de iç ve dış güç odaklarının vesayetinde varlığını sürdüren siyasi oluşumlar ve onları allayıp pullamaya çalışan malum medya topluma karamsarlık havası yayarak, cumhurbaşkanımız ve ülke yöneticileri hakkında karalama, hakaret ve iftiraya dayalı beyanat ve yayınlarla siyasi buhran çıkarmaya çalışmaktadırlar. Bu filmi millet olarak daha önce izledik. Siyasi istikrarsızlıkların neticesi oluşturulmak istenen koalisyon hükümetleri ile ülkeyi nereye götürmek istediklerini gayet iyi biliyoruz. 1980 öncesi kurdurulan kısa ömürlü koalisyon hükümetleri ve neticesinde oluşan siyasi istikrarsızlığın arkasından 12 Eylül darbesi geldi. Yine aynı senaryolarla 1990 sonrası kurdurulan koalisyonlar ve neticesinde oluşan siyasi istikrarsızlığın arkasından 28 Şubat post modern darbesi icra edildi" dedi.
"Dünkü oyun kurucular ve oyuncularla bugünküler arasında fark göremiyorum" diyen Çelenk, "Kılık kıyafetlerine göre insanları fişleyen ve dışlayan, binlerce subay-astsubayı inancından dolayı işinden eden, imam hatipleri kapatıp mezunlarının eğitim haklarını gasp eden, baş örtüsü bahanesiyle kadınlarımıza, kızlarımıza zulmeden, yaşama hakkını elinden alan, binlerce faili meçhuller oluşturup insanlarımızı korku psikolojisi ile terbiye eden, yönetici ve siyasilerimizi şüpheli ölümlerle hizaya getiren, üniversitelerde ikna odaları kurarak medeniyet anlayışlarını ortaya koyan, 15 yaşından küçük olanlara Kur’an-ı kerim öğretilmesini yasaklayan, dindara ve Türkçe bilmeyen Kürt vatandaşlara hayat hakkı tanımayan, 28 Şubatı ve 28 Şubatçı zihniyeti sakın unutma. Allah onlara bir daha fırsat vermez inşallah. Bunun için diyoruz ki 1 Kasım 2015 seçimleri milletimiz ve geleceğimiz için önemli bir fırsattır. Bu seçim sonuçlarından çıkacak iktidar, ülkemiz ve insanımız için ümit olacak, gücümüze güç katacaktır. İstikrarın korunması ve güçlü bir iktidarın oluşması için 1 Kasımda oy vermeye gidelim" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<