banner359

Adaylık dilekçesini bizzat verdi

AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, Meclis Başkanlığı adaylık dilekçesini TBMM Genel Sekreterliği’ne bizzat teslim etti. 25. Dönem Meclis Başkanı olmak için adaylık başvuru dilekçesini AK Parti Grup Başkanvekilleri ile birlikte Meclis...

26 Haziran 2015 Cuma 15:45
Adaylık dilekçesini bizzat verdi
AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, Meclis Başkanlığı adaylık dilekçesini TBMM Genel Sekreterliği’ne bizzat teslim etti.
25. Dönem Meclis Başkanı olmak için adaylık başvuru dilekçesini AK Parti Grup Başkanvekilleri ile birlikte Meclis Genel Sekreterliği’ne teslim eden İsmet Yılmaz, “25. Dönem için TBMM Başkanlığı’na adaylık dilekçemi verdim. AK Parti Grubu da beni aday gösterdiklerine dair dilekçelerini teslim ettiler” dedi.
Gazetecilerin sorularına cevap veren Yılmaz, “Meclis’teki milletvekillerimizin oylarına talibim. Eğer seçilirsem 77 milyonu kucakladığımız gibi Meclis’teki 550 milletvekilini kucaklayan ve seçim sonuçlarının gösterdiği uzlaşmayı gerçekleştirmek için bir başkanlık yapacağım” diye konuştu. Siyasi parti liderlerinden randevu aldığını kaydeden Yılmaz, “Destek turuna çıkacağım, siyasi parti liderlerini ziyaret edeceğim. Seçildiğim gün bakanlık görevinden ayrılıyorum” şeklinde konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<