Ak Parti Nilüfer’e Kütahya’dan hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı görevine seçilen Ufuk Ay’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kütahya ili ve ilçeleri köy dernekleri ile muhtarları, önümüzdeki...

21 Şubat 2018 Çarşamba 16:31
Ak Parti Nilüfer’e Kütahya’dan hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı görevine seçilen Ufuk Ay’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

banner380
AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kütahya ili ve ilçeleri köy dernekleri ile muhtarları, önümüzdeki dönem çalışmaları için başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ufuk Ay, önümüzdeki döneme için ciddi projeler üzerinde çalıştıklarını kaydederek, yerelde etkin bir muhalefet yapacaklarını belirtti. Ufuk Ay, “AK Parti, Türkiye’de daima reform ve atılımların öncüsü olmuştur. Bundan sonra da olmaya devam edecektir. Bizler de partimizin ülke ve dünya genelinde ortaya koyduğu vizyonu Nilüferimize yansıtma gayretinde olacağız. Nilüfer’e yapılan bütün hizmetlerin ve halkın meselelerinin takipçisi olacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<