Ak Parti Osmangazi Teşkilatı’ndan kahramanlara vefa

Ak Parti Osmangazi Teşkilatı Şehit Ve Gazi Ailelerini Ziyaret Etti

29 Ağustos 2019 Perşembe 10:08
Ak Parti Osmangazi Teşkilatı’ndan kahramanlara vefa

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, Başkan Yardımcısı Hüseyin Kul ile birlikte şehit ve gazilere yönelik ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Kul, 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesi Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği (TÜMŞAD) Bursa Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette, TÜMŞAD Bursa Şubesi Başkanı Metin Şenol ve dernek üyesi harp malülü gaziler ve şehit yakınlarıyla bir araya gelen Başkan Cömez, dernek üyelerinin istek ve taleplerini dinledi.

“Ağustos Ayı Zaferler Ayı”

Türk tarihinde Ağustos ayının zaferlerle dolu olduğunu hatırlatan Cömez, "Bu vatan için gözünü kırpmadan şehit ya da gazi olan, özgürce bu topraklarda yaşamamızı sağlayan kahraman Türk askerlerine olan vefa borcumuzun farkındayız. Bizler de bunun bilincinde olarak gerek gazilerimize, gerekse de şehit yakınlarına yardımcı olmaya gayret ediyoruz" dedi.

banner380

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜMŞAD Bursa Şubesi Başkanı Metin Şenol da bu anlamlı günde ziyaret gerçekleştiren Başkan Cömez’e teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<