banner359

Ak Partililer Ekmeleddin İhsanoğlu’na Ne Hediye Etti?

AK Parti Antalya Gençlik Kolları üyeleri, cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na Mehmet Akif Ersoy’un "Safahat" isimli kitabı ve İstiklal Marşı’nın yazılı olduğu tabloyu gönderdi. Güllük Caddesi’ndeki PTT Başmüdürlüğü...

04 Ağustos 2014 Pazartesi 18:45
Ak Partililer Ekmeleddin İhsanoğlu’na Ne Hediye Etti?
AK Parti Antalya Gençlik Kolları üyeleri, cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na Mehmet Akif Ersoy’un "Safahat" isimli kitabı ve İstiklal Marşı’nın yazılı olduğu tabloyu gönderdi.
Güllük Caddesi’ndeki PTT Başmüdürlüğü binası önünde toplanan Ak Partili gençler, cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na, İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy’un şahsına hakaret ettiği gerekçesiyle tepki gösterdi.
Burada konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Bozdemir, İstiklal Marşı’nın sıradan bir marş olmadığına vurgu yaparak, “Milli marşımızda milletin hayatı, görüşü, düşüncesi ve gücü var. Her kelimesinde aziz milletin ocağından çıkan şehit ve gazinin emaneti bulunuyor. Bayrak ve İstiklal Marşı milleti tek fikir, tek amaç etrafından birleştiren milli değerlerden biridir. İşte Türk milleti açısından bu kadar önem taşıyan milli marşımızı dahi bilmeyen biri şimdi sipariş üzerine bu milletin başına geçmek yani Reisi Cumhur olmak istiyor. Bizler de buraya gelerek İstiklal Marşımızı öğrenmesi için çatı aday diye deklare edilen Ekmeleddin Mehmet İhsanoğlu’na milli marşımızı gönderiyoruz" dedi.
Bozdemir, İhsanoğlu, 5 dil biliyor ama Türkçe olan İstiklal Marşımızı bilmeyerek, ‘Çanakkale şehitleri şiirinden herhalde diyor" sözleriyle eleştirerek, “İşte bugün bizler de buraya gelerek öğrenmesi için çatı aday diye deklere edilen Ekmeleddin İhsanoğlu’na milli marşımızı gönderiyoruz” diye konuştu.
Bozdemir, şöyle konuştu: “ Önemli olanın ezberlemek değil, anlamak olduğunun altını çizmek isteriz. Son olarak İhsanoğlu beyefendinin Fatiha suresini de bugüne kadar öğrenmiş olması gerekirdi. Dilerse kendilerine Fatiha suresini de gönderebiliriz"dedi.
Açıklamasının ardından Bozdemir ile partililer PTT’ye girerek Mehmet Akif Ersoy’un portresi üzerine yazılı İstiklal Marşı’nın fotoğraflı çerçevesi ile ’Safahat’ isimli kitabını İhsanoğlu’nun Ankara’daki seçim ofisine gönderdiler.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<