Akdoğan’dan Bahçeli’ye: "tunceli’de Parti Binanız Yok Mu?"

AK Parti’nin Kocaeli’nin Gebze İlçe Teşkilatı 5. Olağan kongresine katılan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, MHP lideri Bahçeli’ye yüklendi. Gebze İlçe Teşkilatı’nın 5. Olağan Kongresi’ne katılan Başbakan Yardımcısı Yalçın...

30 Kasım 2014 Pazar 18:24
Akdoğan’dan Bahçeli’ye:
AK Parti’nin Kocaeli’nin Gebze İlçe Teşkilatı 5. Olağan kongresine katılan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, MHP lideri Bahçeli’ye yüklendi.
Gebze İlçe Teşkilatı’nın 5. Olağan Kongresi’ne katılan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, muhalefeti eleştirdi. Bahçeli’nin Tunceli’ye gitmesine karşılık açıklama yapan Akdoğan, “Neden şehrin kıyısındaki valilik binası önünde açıklama yaptın. Parti binanız yok mu?” dedi. Açıklamalarına seçimden sonra başarısız olması durumunda koltuklarını bırakacaklarını söyleyen muhalefet liderlerine yüklenen Akdoğan, “Tabuları yıkan biz olduk. Bu da yüzleşmeyle olabilecek bir şey. Bu yüzden muhalefet değişemiyor. Yapısal bir dönüşüm gerçekleştirmezseniz, yapamazsınız. Bir tanesi stajyer genel başkan, diğeri de kalfa. Bir türlü ustalığa geçemedi. 20 yıldır o koltukları işgal ediyorlar. Bu kadar seçim kaybettiniz, neden bırakıp gitmiyorsunuz. O koltuklara yapıştınız” diye konuştu.
Akdoğan, Tayyip Erdoğan’ın yasaklıyken gittiği her yerde genel başkan olarak karşılandığını anlatarak "Hiçbir koltuğu yokken o muameleyi görüyordu. Bu genel başkanlar o koltuğa oturmadan önce ne anlam ifade ediyordu. O koltuktan kalktıktan sonra ne anlam ifade edecekler. Bunlarınki senlik benlik davası. Bu yüzden bizim varlığımıza karşılar. Bizim politikalarımıza, siyasetimize değil varlığımıza tahammül edemiyorlar” ifadelerini kullandı.
Bahçeli’nin Tunceli ziyaretini eleştiren Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “İşte Başbakanımız Tunceli’ye gidemez dedi. Sayın Bahçeli gitti. Tebrik ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nde bütün siyasi partilerin genel başkanları her bir şehre gidebilir. Devlet bu güvenliği sağlar. Burada kimsenin cesaretini sınamak için bu söz söylenmiyor. Ben biliyorum ki Bahçeli de korkak değil, diğerleri de değil. Mesele fiziken oraya gitmek değil, siyaseten sen oraya gidebiliyor musun? Ona bir bakmak lazım. Neden şehrin kenarındaki valilik binasında açıklama yapıyorsun. Senin parti binan yok mu? Oradan oy alamıyorsan, siyaset yapamıyorsan sen zihninde Türkiye’yi bölmüşsün. Sen bizi bölücülükle suçlayacaksın ama birçok yere gidemeyeceksin, oy alamayacaksın. Ama ben Şırnak’
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<