banner359

Akyol’dan "Erdoğan’a suikast" tepkisi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır milletvekili aday adayı Bedirhan Akyol, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızına yönelik planlanan suikast girişimine sert tepki göstererek, bunun büyük adilik olduğunu söyledi. Paralel...

21 Şubat 2015 Cumartesi 16:20
Akyol’dan
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır milletvekili aday adayı Bedirhan Akyol, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızına yönelik planlanan suikast girişimine sert tepki göstererek, bunun büyük adilik olduğunu söyledi.
Paralel yapı tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’a yönelik yapılması planlanan suikast girişiminin basında yer almasının ardından bir açıklama yapan AK Parti Diyarbakır milletvekili aday adayı Bedirhan Akyol, bunun düşünülmesinin bile büyük adilik olduğunu kaydetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik defalarca suikast girişiminin yapıldığını ve bunun başarısızlıkla sonuçlandığını aktaran Akyol, Cumhurbaşkanı’na ulaşamayan hainlerin kalleşlik yaparak aile fertlerini hedef almasının ne kadar vahim bir olay olduğunu gözler önüne serdiğini ifade etti.

“PARALEL YAPININ GERÇEK YÜZÜ ORTAYA ÇIKIYOR”
Paralel yapının ülkeyi bölmek için elinden geleni yaptığını belirten Bedirhan Akyol, bunların gerçek yüzünün de su yüzüne çıktığını söyledi. Akyol, “Bir ülkenin Cumhurbaşkanı’na kastetmek için plan yapanlar haindir. Bunu başaramadıkları için aile fertlerine yönelik suikast yapılması ise daha büyük hainliktir. Bu davaya gönül vermiş insanlar kefenini giyerek halka hizmet için yola koyuldu. Hainlerin hiçbir planı bu kutsal yoldan bu kutsal davadan bizleri vazgeçiremeyecektir. Alçakça planlar yaparak suikastlar düzenleyen bu hainleri nefretle kınıyorum” şeklinde konuştu.
Akyol, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gövdesini taşın altına koyarak çözüm sürecini başlattığını ve herkesin bu sürece destek vermesi için elinden geleni yapması gerektiğini kaydetti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<