Alaçatı’da İspanyol Gecesi

Galatasaray ile Soma yararına özel bir maç yapmak için İzmir’e gelen Atletico Madridli futbolcular ve İspanya Türkiye Büyükelçisi Rafael Mendivil, Alaçatı Alavya Otel’de bir araya geldi.Galatasaray ile hasılatı Soma’da yaşanan maden faciasında...

05 Ağustos 2014 Salı 23:34
Alaçatı’da İspanyol Gecesi
Galatasaray ile Soma yararına özel bir maç yapmak için İzmir’e gelen Atletico Madridli futbolcular ve İspanya Türkiye Büyükelçisi Rafael Mendivil, Alaçatı Alavya Otel’de bir araya geldi.
Galatasaray ile hasılatı Soma’da yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine bağışlanmak üzere bir hazırlık maçı yapacak olan Atletico Madrid, La Liga’nın tanıtılması ve 85. yılını kutlamak amacıyla Alaçatı’ya geldi. Geceye İspanya Türkiye Büyükelçisi Rafael Mendivil, Atletico Madrid Başkan Yardımcısı Antonio Alfonso’nun yanı sıra Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Pablo Simeone ile futbolcular Arda Turan, Coque ve Juanfran da katıldı.
İspanya Türkiye Büyükelçisi Rafael Mendivil, Soma’da hayatını kaybeden işçiler için büyük üzüntü duyduklarını ve bu geceyi onlara atfettiklerini belirterek, “Soma’da yaşanan korkunç kazada hayatını kaybeden 301 kişiyi ve ailelerini unutmuyoruz. Bu muhteşem gecede İspanya’nın en güçlü ekibi Atletico Madrid’i de bu güzel düşüncesinden dolayı kutluyorum” dedi.
Davetliler arasında yapılan çekilişle 4 şanslı davetli imzalı Atletico Madrid forması kazandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<