Ala’dan Huzurevi Sakinlerine Moral Ziyareti

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Ali Osman Sönmez huzurevlerini ziyaret etti.Büyükşehir Belediyesi ve Ali Osman Sönmez huzurevlerini ziyaret eden Efkan Ala, huzurevi sakinlerinin tek tek ellerini öperek hal ve hatırlarını...

04 Kasım 2015 Çarşamba 17:49
Ala’dan Huzurevi Sakinlerine Moral Ziyareti
Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Ali Osman Sönmez huzurevlerini ziyaret etti.
Büyükşehir Belediyesi ve Ali Osman Sönmez huzurevlerini ziyaret eden Efkan Ala, huzurevi sakinlerinin tek tek ellerini öperek hal ve hatırlarını sordu. Huzurevi sakinlerinin taleplerini dinleyen Ala, bütün çabalarının her nesilden, her kesimden insanın mutluluğunu sağlamak olduğunu belirtti. Ala, “Hepimizin üzerinde emekleri olan, bizleri bugünlere getiren büyüklerimizi mutlu edecek her çalışmanın altına imzamızı atmak görevimizdir. Fırsat buldukça ziyaretlerde bulunuyor, gönüllerini alıyor ve onların tecrübelerinden faydalanıyoruz. Yaşlısından gencine, işçisinden öğrencisine kadar her kademeden insanımızın geleceğe daha umutlu bakabilmesi için projeler üreten bizler, yeni dönemde de yaşlılarımızı ve emeklilerimizin hayatını kolaylaştıracak bir çok hizmet yapacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<