Ala’dan Orhangazi’ye Teşekkür Ziyareti

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, seçimlerde AK Parti’ye büyük destek veren Orhangazi’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.Vatandaşları ziyaret eden ve esnafla kucaklaşan Efkan Ala, bütün Orhangazi halkına teşekkür etti. Orhangazi Belediyesi’ni...

06 Kasım 2015 Cuma 19:49
Ala’dan Orhangazi’ye Teşekkür Ziyareti
Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, seçimlerde AK Parti’ye büyük destek veren Orhangazi’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.
Vatandaşları ziyaret eden ve esnafla kucaklaşan Efkan Ala, bütün Orhangazi halkına teşekkür etti. Orhangazi Belediyesi’ni ve AK Parti teşkilatını da ziyaret eden Ala, partililerle buluştu. Burada bir konuşma yapan Ala, halkın kendilerine büyük teveccüh gösterdiğini belirterek, “Biz de bu güvene layık olmak için gece gündüz çalışacağız” dedi.
Ala, “Teşkilatlar partinin kan dolaşım sistemidir. Kan dolaşım sistemi iyi çalıştığı zaman beyne daha iyi kan gidiyor ve buna göre çalışıyor. Böylece de bu sonuçlar alınabiliyor. Bu memleketin önünü milletin açmasına vesile oldunuz. Memleket gerçekten sıkıntıdaydı. 7 Haziran süreci devam etseydi, önümüzdeki 4 yılda her sabah kalktığımızda o ona ne dedi, bu buna ne dedi , kelime oyunları, kurnazlıklar, siyasi kurnazlıklar bunlarla uyansaydı Türkiye ne yapardık. Önümüzde 4 yıl altın yılı milletimizle birlikte memleketimize hediye ettiniz. Bazen insan yaptığının farkında olmayabilir. Yıllar sonra Türkiye siyasi tarihini ileride yazanlar, bugünü inceleyip makaleye döktüklerinde, kitaplar yazdığında dönüp baktığımızda, “Allah Allah, bu kadar önemli şeyleri biz mi yaptık” diyebilirsiniz. Bugün başarılan bu iş, Türk siyasi tarihinde gerçekten bir sonuç doğurmuştur. Önümüzdeki 4 yılın sonunda inşallah memleketin yönetimini 17 yıl bizlerin yaptığını göreceksiniz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<