banner359

Bahçeli’den Hakaret Dolu Açıklama

Miliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli, yurtdışında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a oy veren seçmene hakaret ederek, “Almanya’da yaşayıp oy kullanma çağında olan her insan, bu insana Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy verirse,...

03 Ağustos 2014 Pazar 20:26
Bahçeli’den Hakaret Dolu Açıklama
Miliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli, yurtdışında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a oy veren seçmene hakaret ederek, “Almanya’da yaşayıp oy kullanma çağında olan her insan, bu insana Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy verirse, ya Recep Tayyip Erdoğan’da bir yanlışlık var, ya da orada oy verende bir yanlışlık var demektir” dedi.
Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istemek için geldiği Afyonkarahisar’da, Dinar ilçesine geçerek partililere ve vatandaşlara seslendi. Konuşmasında seçimlere kısa bir süre kaldığını hatırlatan Bahçeli, Erdoğan’a oy veren seçmene hakeret ederek, “Ailesi Türkiye’de doğmuş ve Türkiye’de yaşamış. Büyük oğlan veya kız Türkiye’de doğmuş. Sonra oraya gitmiş, orada çocukları olmuş. Demek ki birisi Brüksel’de doğmuş, birisi Paris’te doğmuş, öbürü Almanya’nın herhangi bir şehrinde doğmuş. Şimdi bir babanın, bir ananın 2 evladı arasında sen nasıl olurdu ayrımcılık yaparsın. Büyük oğlan Türkiye’de doğdu diye o memleket evladı olacak, öbürü Brüksel’de doğdu diye, Hollanda’da doğdu diye, o memleket evladı olmayacak mıdır? Onun için Almanya’da yaşayıp oy kullanma çağında olan her insan, bu insana Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy verirse ya Recep Tayyip Erdoğan’da bir yanlışlık var ya da orada oy verende bir yanlışlık var demektir" dedi.
Bahçeli, daha sonra Başmakçı ilçesine geçti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<