banner359

Bahçeli’den Ilginç çıkış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, emniyetteki ’paralel yapı’ operasyonuna ilişkin, “AK Parti’nin 06.30’da toplanmayacağının garantisi var mıdır” dedi.Zonguldak’ın Karaman beldesine gelen Bahçeli vatandaşlara seslendi. Türkiye’de...

05 Ağustos 2014 Salı 22:36
Bahçeli’den Ilginç çıkış
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, emniyetteki ’paralel yapı’ operasyonuna ilişkin, “AK Parti’nin 06.30’da toplanmayacağının garantisi var mıdır” dedi.
Zonguldak’ın Karaman beldesine gelen Bahçeli vatandaşlara seslendi. Türkiye’de gerilimin arttığını iddia eden Bahçeli, “Kamplaşma, ayrışma etnik ve mezhep temelinde yoğunlaşmaktadır. Sosyal hareketlilik bir başlar, bir kargaşa ortaya çıktığı zaman partilerden eser kalmaz. Öyle ‘Ben delikanlıyım’ diyenleri arasanız dahi bulamazsanız” diye konuştu.
Bugün sabah 2. dalga adında bir dalgayla, seçimlere 5 gün kala insan toplandığını ifade eden Bahçeli, “Geçmişte silahlı kuvvetler için yapıldı, 4-4.5 yıl cezaevinde kalındı arkasından, ‘Bu biraz yanlış oldu. Uzun süreli oldu. Bunları biraz tahliye edelim. Yeniden yargılayalım’ dediler. Genelkurmay Başkanı dahil birçok kişi dışarı salındı. Şimdi kademe emniyete geldi. Aynı şey emniyette yapılıyor. Orduyu bölersen, emniyeti parçalarsan, toplumu Türk-Kürt diye ayırırsan, mezhep temelli ayrışmayla ortalığı karma karışık hale getirirsen, bunun arkasından devletin tüm imkanlarını kullansan, milleti tekrar aldatsan, Cumhurbaşkanı olsan dahi; Mısır’da Mursi oldu ne oldu. Libya’da Kaddfi oldu, Irak’ta Saddam oldu ne oldu. Bunların Türkiye’de olmayacağının garantisi nedir. Bilen yok. Bu dalgalara heveslenmeyelim. 3’ü 5 olur. Bir günde bu dalgalar çarptığı yeri saptırır AK Parti’ye yönelirse. AK Parti’nin 6.30’da toplanmayacağının garantisi var mıdır. Dün böyle oldu, bizde şimdi böyle yapıyoruz derlerse bu ülke ne olacak” şeklinde konuştu.
Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Kahire’de doğmasıyla ilgili yapılan eleştirilere de cevap veren Bahçeli, “Balkanlardan dalga dalga insanlar gelmiştir. Ortadoğu’dan gelmiştir. Burada kaynaşmışlar, yuva kurmuşlar, Türk milletinin aziz evlatları olmuş. Sağlık Bakanı Mehmet Müeezzinoğlu Yunanistan’da doğdu, eğitimini Türkiye’de yaptı, Edirne’den milletvekili oldu şimdi Sağlık Bakanı. Kahire’de doğup niye cumhurbaşkanı olmasın. Şimdi bu tanınmıyormuş, tanınmayabilir Ne yapacağız buna dizi film mi çevirttireceğiz” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<