banner359

Bahçeli’yi Uyardı: Bir Daha...

MHP lideri Bahçeli’ye yüklenen Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Bir daha bu devlete, bu al bayrağa, bu devletin para birimine onur kazandırmış olan AK Parti kadrolarına konuşurken, dikkat edeceksin, dikkat” dedi.Partisinin Kars İl Başkanlığında...

29 Kasım 2014 Cumartesi 16:48
Bahçeli’yi Uyardı: Bir Daha...
MHP lideri Bahçeli’ye yüklenen Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Bir daha bu devlete, bu al bayrağa, bu devletin para birimine onur kazandırmış olan AK Parti kadrolarına konuşurken, dikkat edeceksin, dikkat” dedi.
Partisinin Kars İl Başkanlığında konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye üslup uyarısı yaptı. Davutoğlu, “Başbakan olur olmaz bütün liderlere de çağrıda bulunmuştum: Gelin siyasetin üslubunu belli bir düzeyde tutalım, birbirimizi eleştirelim ama hakaret etmeyelim. Sayın Bahçeli, ne zaman döndü ve bizi ihanetle suçladı işte o zaman sınırları aştı, sınırını aştı, haddini aştı. Bir daha bu devlete, bu Al bayrağa, bu devletin para birimine onur kazandırmış olan AK Parti kadrolarına konuşurken, dikkat edeceksin, dikkat” ifadelerini kullandı.

GEREK VAR MI ?
CHP liderin Kılıçdaroğlu’nun iddialarına değinen Başbakan, “MİT’e kafayı taktı ve iftiralarda bulundu. Güya MİT, CHP’nin iç işlerini karıştırmak istiyormuş. Buna gerek var mı? Zaten kendi içlerinde karışıklar” diye konuştu.

“SÜREÇ KARARLILIKLA SÜRECEK”
Çözüm süreciyle ilgili de konuşan Başbakan Davutoğlu, “Biz çözüm sürecini ebedi kardeşlik için başlattık, kararlılıkla sürdüreceğiz. Biz çözüm sürecini ebedi kardeşlik için başlattık, kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<