Bakan Sözlerinin Arkasında

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Annelik tartışmasız bir kariyerdir. Erkeklerin asla sahip olamayacağı bir kariyerdir" dedi.Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Feshane’de düzenlenen Çanakkale Tanıtım Günleri’nin açılışına katıldı....

02 Ocak 2015 Cuma 13:16
Bakan Sözlerinin Arkasında
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Annelik tartışmasız bir kariyerdir. Erkeklerin asla sahip olamayacağı bir kariyerdir" dedi.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Feshane’de düzenlenen Çanakkale Tanıtım Günleri’nin açılışına katıldı. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Müezzinoğlu, Dolmabahçe Sarayı önünde polise yönelik yapılan saldırıyı değerlendirdi. Saldırıyı kınadığını belirten, Bakan Müezzinoğlu, “Teknik bilgi yok. Her türlü saldırıyı kınıyoruz. Emniyetin ve İçişleri Bakanlığı’nın açıklamalarını duymak lazımdır” dedi.

“ANNELİK, ERKEKLERİN ASLA SAHİP OLAMAYACAĞI BİR KARİYERDİR”
Bir soru üzerine anneliği kariyer olarak gördüğünü kaydeden Müezzinoğlu, “Annelik, önemli ve asla vazgeçilmeyecek bir kariyerdir. Annelik tartışmasız bir kariyerdir. Her insanın da sahip olabileceği bir kariyer değildir. Erkeklerin asla sahip olabileceği bir kariyer değildir. Annemden ilk defa aldığım yeni dersler bir annenin kariyerinden aldığım derslerdir. Şunlar bunlar karar versin değil. İnsanlığın ortak değeridir annelik. Anneliği bir kariyer olarak görüyorum. Bir ülkenin tüm sorunlarını siyasetçiler tartışır. O siyasetçiler millet tarafından oraya seçilmiştir” şeklinde konuştu.

“AİLE HEKİMLERİNİN CUMARTESİ NÖBETİNE PAZARI DA EKLEYEBİLİRİZ”
Aile hekimlerinin cumartesi günleri yapacakları nöbetle ilgili ise Müezzinoğlu, “Cumartesi günleri 8 saatlik bir nöbete aile hekimlerimiz başlayacaklar. 22 bin aile hekimimiz var bu sayı arttığında buna pazarı da ekleyeceğiz. Vatandaşın sağlık hizmetlerini olabildiğince geniş zamanlı karşılamak durumundayız” diye konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<