banner359

Bakan Zeybekci’den "provokasyon" uyarısı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ege Üniversitesi’nde bir öğrencinin öldürülmesini kınadığını belirterek, bu olayların seçim yaklaştıkça çoğalabileceğine dikkat çekti ve provokasyon uyarısı yaptı.Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli’de...

21 Şubat 2015 Cumartesi 14:58
Bakan Zeybekci’den
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ege Üniversitesi’nde bir öğrencinin öldürülmesini kınadığını belirterek, bu olayların seçim yaklaştıkça çoğalabileceğine dikkat çekti ve provokasyon uyarısı yaptı.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli’de bazı etkinliklerde bulundu. Öğle saatlerinde Delikliçınar Meydanı’na gelen Bakan Zeybekci, Denizli’ye gönderilen 10 ambulansın teslim törenine katıldı. Törene Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve çok sayıda kişi katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan Bakan Zeybekci, sağlık alanında büyük işler başardıklarını söyledi. Zeybekci, ‘’ Sağlık hizmetlerinde dünyada adeta parmakla gösterilen bir ülke olduk. Sağlık hizmetlerinde memnuniyet yüzde 75’ler seviyesine çıktı. Biz daha iyiye ulaşmanın peşindeyiz. Bunun insana en yüce paye olduğunu inanıyoruz. 12 yılda önemli işler başardık. Sağlığa vatandaşın daha etkin uzanmasını sağladık. Ortalama insan ömrünü artırmada dünyada bir numara olduk. Daha da iyi olacağız’’dedi. Daha sonra ambulansların önünde kurdele kesilirken,ambulanslar ilçelere doğru yola çıktı.

‘BU ÜLKENİN GENÇLERİ BİR DAHA BU TUZAĞA DÜŞMEMELİ’
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ambulans dağıtımının ardından AK Parti Denizli Gençlik Kolları Kongresi’ne geçti. Girişte mehter marşı ile karşılanan Bakan Zeybekci, herkesle tek tek tokalaştı. Kongre öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Zeybekci, Ege Üniversitesi’nde çıkan kavgada öldürülen ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu için başsağlığı diledi. Zeybekci, ‘’Mekanı cennet olsun kardeşimizin. Genç kardeşimizi katledenler bir an önce yakalanmasını diliyorum. Adalete teslim edilip layık oldukları cezayı alsınlar. 1980 öncesinde kardeşin kardeşe kırdırıldığı, sen sağcısın sen solcusun diyerek her biri ülkenin geleceği olan 5 bin bu ülkenin evladı öldürüldü. Bu tuzağa çekildiler. Ben tüm siyasi aktörlerin özellikle de gençlerin bu tuzağa düşmemelerini istiyorum. Müslüman bir delikte iki defa ısırılmaz. Biz o yılanı biliyoruz. Biz bu iğrenç oyunu biliyoruz. Akıl galip gelmeli. Bu ülkenin gençlerin bir daha tuzağa düşmemelidir’’dedi.
Seçim öncesi bazı oyunların oynanabileceğinin altını çizen Zeybekci, ‘’ Seçimden önce kesinlikle bu tip oyunlar oynanacaktır. Bu oyunlar sistemin tıkanmasından kaynaklanıyor. İktidara normal yolla gelme ümidi olmayanların bir şekilde cesaretlendirdikleri bu hareketlerle ülkeyi istikrarsızlaştırarak, dengeleri bozarak bu kavgadan rant sağlamak isteyenler her zaman oldu. Ancak asla başarılı olamayacaklar’’diye konuştu.
AK Parti Denizli Gençlik Kolları Kongresi’nde İsmail Eyüpoğlu, 600 delegenin tamamının oyunu alarak başkanlığa seçildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<