Bakan’dan Chp’ye: "asıl Golü 10 Ağustos’ta Göreceksiniz"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Muhalefetten bir milletvekili ‘golün biri ofsayt’ diye tweet atmış. 10 Ağustos’ta biz golün nasıl olduğunu hep beraber göreceğiz” dedi. Samsun’da kamu kurumları ile bayramlaşan Gençlik...

28 Temmuz 2014 Pazartesi 15:32
Bakan’dan Chp’ye:
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Muhalefetten bir milletvekili ‘golün biri ofsayt’ diye tweet atmış. 10 Ağustos’ta biz golün nasıl olduğunu hep beraber göreceğiz” dedi.
Samsun’da kamu kurumları ile bayramlaşan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ardından AK Parti Samsun İl Başkanlığı’nda partililerle bayramlaştı. Bayramlaşma öncesi konuşan Bakan Kılıç, “Biz bayramı bayram gibi yaşamak istiyoruz ve bunu Türkiye’de de yaşıyoruz. Ancak İslam aleminde Müslümanlar kimi yerlerde çok büyük sıkıntılar, çok büyük zulümler altında ibadetlerini, bayramlarını yaşamaya çalışıyorlar” diye konuştu.
CHP İzmir Milletvekili ve MYK Üyesi Aytun Çıray’ın twitter hesabından yaptığı “Başbakan’a şov olsun diye attırdıkları goller ofsayttı. Tam onlara yakışır bir maç oldu. Sahte” açıklamaya tepki gösteren Bakan Kılıç, “Geçen gün İstanbul’da Fatih Terim Stadyumu’nun açılış maçında 12 numara ile Recep Tayyip Erdoğan oynadı ve 3 tane de gol attı. 12 numaranın bir anlamı var. O da ’12. Cumhurbaşkanı’dır. Şimdi öyle enteresan şeyler konuşuluyor ki, Başbakanımız sahada 3 tane gol attı. Muhalefetten bir milletvekili ‘golün biri ofsayt’ diye tweet atmış. 10 Ağustos’ta biz golün nasıl olduğunu hep beraber göreceğiz” şeklinde konuştu.
Samsun’un her zaman AK Parti’ye ve Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktığının altını çizen Bakan Kılıç, şöyle devam etti:
“Onun için 5 Temmuz’da Samsun’dan başlamanın da bir anlamı var. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasını Samsun’dan başlattı. İlkadım’dan ilk adımı attı. Samsun’a çok güveniyor. Başbakanımız Türkiye’ye güveniyor, milletine güveniyor ama Samsun’a karşı da her zaman yüksek bir güveni var. Biz sizlerden Genel Başkanımız ve Başbakanımız için destek istiyoruz. İnanıyoruz ki 10 Ağustos’ta sandıkta sizler gereken cevabı vereceksiniz.”
Ziyarette konuşan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, “12 yıldır ülkesine hizmet veren Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Çankaya Köşkü’ne en yüksek oyla gönderme gayreti içersinde olacağız. Çünkü o bunu hak ediyor. Bugüne kadar Samsun, 8 seçimde hep oyunu arttırarak AK Parti’ye ve Recep Tayyip Erdoğan’a destek verdi. İlk defa Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsına oy vereceğiz” dedi.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı konuşmada, “Şehrimizde hizmetlerimiz dolu dizgin devam ediyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak yaklaşık 2 bine yakın çalışanımızla, 50 milyon dolara yakın makine parkımız ile gecemiz gündüzümüz yok” ifadelerini kullandı.
AK Parti Milletvekili Ahmet Yeni’nin konuşmasının ardından konuşan AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Demircan ise, “Buruk bir bayram kutluyoruz. Milletimizin her seçimde sandığa verdiği oy ile güçlü Türkiye’yi inşa etme yolunda adım adım ilerliyor” açıklamasında bulundu.
Konuşmaların ardından Bakan Kılıç, partililerle bayramlaştı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<