banner359

Bakanlar Kurulu’nu Toplayacağı Tarihi Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar Kurulu’nu 19 Ocak’ta Beştepe’de toplayacağını ve kurula başkanlık edeceğini açıkladı. Türk-İş ziyaretinin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Erdoğan, yeni yılda Bakanlar Kurulu...

29 Aralık 2014 Pazartesi 14:47
Bakanlar Kurulu’nu Toplayacağı Tarihi Açıkladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar Kurulu’nu 19 Ocak’ta Beştepe’de toplayacağını ve kurula başkanlık edeceğini açıkladı.
Türk-İş ziyaretinin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Erdoğan, yeni yılda Bakanlar Kurulu toparlayarak kurula başkanlık edeceğini açıkladı. Erdoğan, "Türkiye Cumhuriyeti anayasanın çizmiş olduğu çerçeveler içerisinde yönetilen bir cumhuriyettir. Burası rastgele bir kasaba devleti değildir. Bizim bir anayasamız var. Cumhurbaşkanını yetkileri belirlenmiştir. Halkın seçtiği bir cumhurbaşkanı olarak anayasanını verdiği yetkilere neyse ben onu sonuna kadar kullanırım. Devir teslimden buyana 4 ay geçti. Binali bey ben böyle bir tarih vermedim diyor. Ayın 19’unda ben Bakanlar Kurulu’nu toplayacağım ve Başkanlık edeceğim. Kimse cumhurbaşkanlığı üzerinde vesayet kurmaya kalkmasın" dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<