banner359

Başbakan Macaristan’da

Başbakan Ahmet Davutoğlu resmi temasları kapsamında geldiği Macaristan’da resmi törenle karşılandı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, resmi temaslarda bulunmak üzere Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye geldi. Dün aksam saatlerinde kente gelen...

24 Şubat 2015 Salı 11:25
Başbakan Macaristan’da
Başbakan Ahmet Davutoğlu resmi temasları kapsamında geldiği Macaristan’da resmi törenle karşılandı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, resmi temaslarda bulunmak üzere Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye geldi. Dün aksam saatlerinde kente gelen ve Türkiye’nin Budapeşte Büyükelçisi Şakir Fakılı ile Macar yetkililer karşılanan Başbakan Davutoğlu, bugün Macaristan Başbakanı Viktor Orban tarafından resmi törenle karşılandı. Başkent Budapeşte’de bulunan Macaristan Parlamento Binası önünde düzenlenen törende her iki ülkenin milli marşları okundu. Başbakan Ahmet Davutoğlu’na, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay ve Genel Başkan Danışmanı Ali Sarıkaya’nın da eşlik ettiği bildirildi.
Başbakan Davutoğlu, temaslarda bulunmak üzere geldiği Budapeşte’de Macaristan Cumhurbaşkanı ile bir görüşme gerçekleştirecek.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<