banner359

Baykal Meclis Başkanlığına aday mı ?

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Meclis Başkanlığına aday olup olmayacağına dair, "Geçici Meclis Başkanı’yım. Adaylık aşamasında değiliz" dedi.Baykal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Kılıçdaroğlu’nun...

23 Haziran 2015 Salı 13:42
Baykal Meclis Başkanlığına aday mı ?
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Meclis Başkanlığına aday olup olmayacağına dair, "Geçici Meclis Başkanı’yım. Adaylık aşamasında değiliz" dedi.
Baykal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Kılıçdaroğlu’nun TBMM’ddeki makamındaki görüşme bir saati aşkın sürdü. Baykal, görüşmeden sonra gazetecilere açıklama yaptı. Baykal, Kılıçdaroğ’lu ile kapsamlı bir değerlendirme yaptıklarını söyleyerek, "Uzun süredir böyle bir görüşme yapma imkanını bulamamıştık. Biraz hasret giderdik. Kapsamlı bir değerlendirme oldu. Herşeyi konuştuk. Koalisyon, dış politika, iç politika hakkında her şeyi konuştuk" ifadelerini kullandı.
Başkanlık adaylığına aday olup olmadığına dair soruya Baykal, "Başkanlık adaylığı süreci başlamadı. Ben geçici Meclis Başkanı olmak üzere Sayın Cemil Çiçek’ten görevi devralacağım. Geçici Meclis Başkanı’yım. Adaylık aşamasında değiliz" cevabını verdi.

KAYDINI DA YAPTIRDI
Öte yandan, TBMM Genel Kurulu açılmadan önce mazbatasını teslim ederek kaydını yaptıran Deniz Baykal, daha sonra parmak izi verdi. Baykal, 25. Dönemin ilk oturumunda Meclis Başkanı olarak görev yapacak ve Genel Kurulu yönetecek.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<