banner359

Bbp Başkanı’ndan Yeni Yıl Mesajı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Eskişehir’de gerçekleştirilen bir program öncesi yeni yıl mesajı verdi. Eskişehir Alperen Ocakları tarafından gerçekleştirilen “Mekke’nin Fethi” programına konuk olarak katılan...

31 Aralık 2014 Çarşamba 21:41
Bbp Başkanı’ndan Yeni Yıl Mesajı
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Eskişehir’de gerçekleştirilen bir program öncesi yeni yıl mesajı verdi.
Eskişehir Alperen Ocakları tarafından gerçekleştirilen “Mekke’nin Fethi” programına konuk olarak katılan Mustafa Destici, program öncesi bir basın toplantısı gerçekleştirdi. 2014 yılının genel değerlendirmesini yapan Destici, gündemde olan konulara da değinerek eleştirilerde bulundu. Destici, 2015 yılının herkese hayırlar getirmesini temenni ettiğini belirterek, barış, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ettiğini söyledi. Genel Başkan Mustafa Destici 2014 yılına ilişkin, “Şöyle geriye dönüp baktığımızda ekonomiden dış politikaya, terörden dış borçlanmaya, ahlaki yozlaşmadan kadına uygulanan şiddete, çocuk tecavüzlerine ve ölümlerine, gelir dağılımındaki adaletsizliğe yani olumlu diyebileceğimiz genel problemleri ile ilgili, dış politikadaki hiç bir meselemizde çözüm anlamında ileriye dönük hiçbir adım atılmadı. Tam tersine çok geriye bir gidiş var. İç politikaya bakıyorsun, büyük bir kamplaşma var. Birliğimizi beraberliğimizi yok edecek boyuta gelmiş büyük bir kamplaşma var. Bütün bunlara rağmen asla ümitsiz olmayacağız. İnşallah 2015 yılı herkes için yeni bir başlangıç olur. İktidarıyla muhalefetiyle bütün sivil toplum örgütleriyle, bütün kesimleri ile cemaatleri ile biz bunun öncülüğünü yapmaya hazırız BBP olarak” şeklinde konuştu.
Ayrıca gündemde olan dört savcının görevden alınmasını yorumlayan Destici; “Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun (HSYK) 5’e karşı 2 kararla alınmış olsa da, şeklen hukuki temele dayanıyor olarak görünse de, milletin vicdanında, kamuoyunun ekseritiyetinde aslında bunun siyasi bir karar olduğu şüphe götürmez bir gerçektir” ifadelerini kullandı.
Destici daha sonra “Mekke’nin Fethi” programına katıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<