banner359

"beddualar Yapanları Vurdu"

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, "Din alimi kisvesi altında Pensilvanya’daki şahsın yaptığı bedduaları milletimiz unutmadı. Yüce dinimiz ve Hz. Peygamber tarafından yasaklanan beddualar, nihayetinde dönüp dolaşıp yapanları...

25 Aralık 2014 Perşembe 11:49
AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, "Din alimi kisvesi altında Pensilvanya’daki şahsın yaptığı bedduaları milletimiz unutmadı. Yüce dinimiz ve Hz. Peygamber tarafından yasaklanan beddualar, nihayetinde dönüp dolaşıp yapanları vurmuştur" dedi.
İşler, gazetecilere yaptığı açıklamada, “17-25 Aralık 2013 tarihinde ülkemizde yaşananlar, devlet içinde kümelenmiş olan paralel ihanet çetesinin milletimize, demokrasimize, AK Parti hükümetine ve Başbakanlık koltuğunda oturan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik dış destekli açık bir darbe girişimidir” ifadesini kullandı.
"Hizmet Hareketi olarak kendilerini lanse edip insanımızın saf ve temiz duygularını istismar eden, samimiyet, iyi niyet, ihlas ve sadakat hırsızlığı yaparak milyonlarca insanının maddi ve manevi birikimlerini ve duygularını sömüren çetenin gerçek yüzü 17-25 Aralık’ta ortaya çıktı" diyen İşler, şunları kaydetti:
"Din alimi kisvesi altında Pensilvanya’daki şahsın yaptığı bedduaları milletimiz unutmadı. Yüce dinimiz ve Hz. Peygamber tarafından yasaklanan bedduaları yapanları nihayetinde bedduaları dönüp dolaşıp vurmuştur."

“MİLLET ‘PARALEL İHANET ÇETESİ’NE KARŞI UYANMIŞTIR”
İşler, millet olarak samimiyet ve sadakat sınavından geçtiğimizi belirterek, “Bir yıl sonra geldiğimiz nokta göstermektedir ki millet ‘paralel ihanet çetesi’ne karşı uyanmıştır. Samimiyet sınavını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere AK Parti kadroları ve aziz milletimiz feraseti ve öngörüsü ve Allah’ın yardımıyla kazanmıştır. Demokrasi, milli irade ve sandık hırsızlığı yaparak seçilmiş iktidarı devirmeyi hedefleyen ‘paralel ihanet çetesi’ne karşı milletimiz 30 Mart ve 10 Ağustos seçimlerinde hem paralel yapıya ve hem de onun destekçisi olan CHP ve MHP’ye bir Osmanlı tokadı aşk ederek gereken cevabı vermiştir” diye konuştu.

“ERDOĞANSIZ TÜRKİYE HEDEFLENDİ”
17-25 Aralık operasyonlarının asıl hedefinin AK Partisiz ve Recep Tayyip Erdoğan’sız bir Türkiye olduğunu söyleyen İşler, şunları söyledi:
“Paralel yapının dış güçlerin taşeronluğunu yaparak giriştiği 17-25 Aralık süreci ile AK Partisiz ve Recep Tayyip Erdoğan’sız bir Türkiye hedeflenirken, milletimiz iradesine, kendi içinden çıkan iktidarına sahip çıkarak dünyaya hem milli irade hem de demokrasi dersi vermiştir.”

“İKTİDARIMIZ BİLE KANDIRDILAR”
“Yaşanan süreç, ’paralel ihanet çetesi’nin kamu gücü ve özellikle yargıyı kullanarak yaptığı kumpas, tehdit, düzmece ve şantajlarla mağdur etmediği, haksızlık yapmadığı ve zulme maruz bırakmadığı hiçbir grup, yapı ve kişi kalmadığını göstermiştir" diyen İşler, "İktidarımızı bile kandırarak emniyet, yargı ve bürokraside sinsice yapılanan antidemokratik, hukuksuz ve kayıt dışı bu yapılanmanın kendisi dışındaki bütün cemaat, grup ve kişileri mağdur ettiği görülmüştür” diye konuştu.
Paralel yapı ile mücadelenin süreceğini vurgulayan İşler, şöyle devam etti:
“Ülkemiz tarihinin gördüğü en büyük, en sinsi ve Haşhaşileri bile aratan ihanet örgütüne yönelik bürokrasi başta olmak üzere temizlik harekatına girişilmiş ve gelinen noktada devlet kararıyla ihanet çetesine gereken ders verilmiştir. Yargıda başlatılan soruşturmalarla ‘paralel ihanet çetesi’ne kanunlarımız çerçevesinde gereken cezanın verilmesini milletimiz beklemektedir. Geldiğimiz noktada beli kırılan bu toprakların gördüğü en büyük ihanet çetesiyle mücadele milletimizin desteği ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve AK Parti kadrolarının kararlı duruşu ile sonuna kadar sürecektir.”
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<