Bediüzzaman’ın Talebesi Için Taziye Telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 78 yaşında hayatını kaybeden Bediüzzaman Said Nursi’nin talebelerinden Abdülkadir Badıllı’nın ailesini telefonla arayarak taziye dileğinde bulundu. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye...

26 Aralık 2014 Cuma 15:51
Bediüzzaman’ın Talebesi Için Taziye Telefonu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 78 yaşında hayatını kaybeden Bediüzzaman Said Nursi’nin talebelerinden Abdülkadir Badıllı’nın ailesini telefonla arayarak taziye dileğinde bulundu.
Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün vefat eden Abdülkadir Badıllı’nın oğlu Said Badıllı ile telefonla görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görüşmede merhuma rahmet, merhumun ailesine, talebelerine ve sevenlerine sabır ve metanet dilediği öğrenildi.
Abdülkadir Badıllı, Bediüzzaman Said Nursi’nin talebelerinden biri olarak tanınıyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<