banner359

Bozbey’in adaylığı açıklandı

04 Ocak 2019 Cuma 17:19 2019-01-04 18:31:47
Bozbey’in adaylığı açıklandı

CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ismi resmen açıklanan Mustafa Bozbey, kararı Ankara’da öğrendi. Bozbey Ankara’ya gitmeden önce sabah saatlerinde önce annesini ziyaret ederek hayır duasını aldı, ardından Emir Sultan Türbesi’nde dua etti.

CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, adaylığı ile ilgili açıklama sırasında Ankara’daydı. Bozbey Ankara’ya gitmeden önce sabah saatlerinde eşi Seden Bozbey ile birlikte Özlüce Mahallesi’ndeki baba ocağına giderek annesi Münevver Bozbey, kardeşleri Ferah, Sema, Ramiz, Hüseyin ve Ertan Bozbey ile bir araya geldi. Annesi Münevver Bozbey’in hayır duasını alan Mustafa Bozbey, daha sonra ailesiyle birlikte Özlüce Mahalle Kabristanı’na giderek babası Hasan Bozbey’in mezarı başında dua etti. Duygu dolu anların yaşandığı ziyaretin ardından Mustafa Bozbey eşi Seden Bozbey ile birlilkte Emir Sultan Türbesi’ne gitti. Bozbey, türbede eşi Seden Bozbey ile birlikte dua etti. Bozbey daha sonra eşi Seden Bozbey ile Ankara’ya gitti.

Bozbey’in yarın (cumartesi) saat 15.00’de Barakfakih kavşağında, saat 16.00’da ise Kent Meydanı’nda karşılanacağı ve çalışmaların startını vereceği öğrenildi.

Son Güncelleme: 04.01.2019 18:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<