banner359

Bursa’da AK Parti Coşkusu

Bursa ve ilçelerinde AK Partililer seçim zaferini sokaklarda kutladı.107 bin 959 kişinin tercihiyle 70,01 oy oranına kavuşan ve İnegöl’de tarihinin en yüksek oy oranını alan AK Parti, seçim zaferini coşkuyla kutladı. AK Parti Bursa Milletvekili...

01 Kasım 2015 Pazar 23:07
Bursa’da AK Parti Coşkusu
Bursa ve ilçelerinde AK Partililer seçim zaferini sokaklarda kutladı.
107 bin 959 kişinin tercihiyle 70,01 oy oranına kavuşan ve İnegöl’de tarihinin en yüksek oy oranını alan AK Parti, seçim zaferini coşkuyla kutladı. AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve binlerce partili, seçim zaferini kutladı. Milletvekili Şahin, “Yüce Mevla’ma şükrediyorum. Büyük Türkiye yolunda yarın güneş bir başka doğacak. İnegöllü olmakla gurur duyuyoruz. AK Parti, sadece Türkiye’nin değil, Balkanlar’ın, Kafkaslar’ın, Orta Doğu’nun, Kuzey Afrika’nın, ümmetin ihtiyacı. Bu zafer, Türkiye’ye inananların, al bayrağa inananların zaferidir. Hizmeti kendimize şiar edineceğiz. İnegöl’ümüzü 4 başı mamur bir hale getireceğiz. Azimliyiz. Türkiye’nin tarihini nasıl değiştirdiysek İnegöl’ün de tarihini değiştireceğiz. İnegöl halkına, parti teşkilatıma, muhtarlarımıza, ilçe başkanımıza, belediye başkanımıza ve ak sakallı dedelerimize çok teşekkür ediyorum. Önceki dönemlerde yönetimde görev alan herkese teşekkür ediyorum ve en başta halkımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Mustafakemalpaşa ilçesinde 51.7 oyla birinci parti çıkan AK Parti’de zafer coşkusu sokağa taştı. Sandıkların açılmasının ardından heyecanın adresi AK Parti teşkilatı oldu. Teşkilat binasında toplanan yüzlerce partili, seçimi kazanan AK Parti’nin zaferini müzikler ve sloganlar eşliğinde kortej yürüyüşüyle kutladı. Adnan Menderes Meydanı’nda toplanan kalabalık, bayraklar ve dövizler açarak seçim zaferini kutladı. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve AK Parti İlçe Başkanı Sadettin Akkoyunlu’nun tebrikleri kabul ettiği seçim gecesinde partililer havai fişek gösterileriyle coştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<