banner359

Çelik: “Kurşunlara Rağmen Mutlu Sona Ulaştık”

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, “Tehditlere, kurşunlara, suikast girişimlerine rağmen, dualarınızla çok güzel oy oranlarına ulaştık” dedi.Seçim zaferinin ardından Bursa’ya gelen Çelik, Yenişehir Havaalanı’nda kendisini...

02 Kasım 2015 Pazartesi 14:12
Çelik: “Kurşunlara Rağmen Mutlu Sona Ulaştık”
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, “Tehditlere, kurşunlara, suikast girişimlerine rağmen, dualarınızla çok güzel oy oranlarına ulaştık” dedi.
Seçim zaferinin ardından Bursa’ya gelen Çelik, Yenişehir Havaalanı’nda kendisini karşılayan coşkulu kalabalığa önemli açıklamalarda bulundu. Çelik “Seçim maratonunda Şanlıurfa’ya kadar gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Gönlümüz Bursa’daydı, yüreğimiz için burası için atıyordu. Hepimizin yüreği Türkiye için atıyordu. Allah milletmizden razı olsun” diye konuştu.
Milletin gerekli cevabı sandıkta verdiğini ifade eden Çelik, şunları söyledi:
“Uzun süredir Türkiye’nin istikrarsızlaştırılması, özellikle Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ın elinin zayıflaştırılması için yapılan çalışmalara dün akşam halkımız gerekli cevabı verdi. Bursa’ya göre Şanlıurfa seçimleri biraz daha zor. Tehditlere, kurşunlara, suikast girişimlerine rağmen, bir çok istihbari çalışmalara rağmen çok güzel bir çalışma ve dualarınız ile Şanlıurfa yüzde 18’lik bir oy artışı ile oyumuzu yüzde 64,5’lere çıkardık”.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<