banner359

Chp Anıtkabir’de

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP heyeti, CHP’nin 91. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin Olağanüstü Kurultayı’nda seçilen parti meclisi üyeleri,...

09 Eylül 2014 Salı 11:42
Chp Anıtkabir’de
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP heyeti, CHP’nin 91. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin Olağanüstü Kurultayı’nda seçilen parti meclisi üyeleri, CHP milletvekilleri, belediye başkanları ve partililer, CHP’nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret etti. Kılıçdaroğlu ve CHP heyeti, Aslanlı Yol’dan yürüyerek Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı. Daha sonra Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayan Kılıçdaroğlu, deftere şunları yazdı:
"4-5 Eylül tarihlerinde 18. Olağanüstü Kurultayımızı, bir demokrasi şöleni şeklinde gerçekleştirdik. Bugün 9 Eylül 2014, kuruluşumuzun 91. yıl dönümü. Devrimlerinin yılmaz savunucusu arkadaşlarımla birlikte huzurunuzdayız. Hedef gösterdiğin çağdaş uygarlık mücadelemiz hep sürecek. Seni sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz. Sevgili Genel Başkanım."
Kılıçdaroğlu ve CHP heyeti, ardından CHP’nin 2. Genel Başkanı İsmet İnönü’nün anıt mezarına çelenk bırakarak, saygı duruşunda bulundu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<