banner359

CHP liderinden sert açıklama !

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ülkede bir hükümet dahi kurulmamışken, çıkarlar uğruna savaş çığırtkanlığı yapılıyor. Bu ülke sizin hırsınızın oyuncağı değildir" dedi.Twitter hesabından açıklama yapan CHP Lideri...

30 Haziran 2015 Salı 10:19
CHP liderinden sert açıklama !
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ülkede bir hükümet dahi kurulmamışken, çıkarlar uğruna savaş çığırtkanlığı yapılıyor. Bu ülke sizin hırsınızın oyuncağı değildir" dedi.
Twitter hesabından açıklama yapan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Ülkede bir hükümet dahi kurulmamışken, çıkarlar uğruna savaş çığırtkanlığı yapılıyor. Savaş ne bir çocuk oyunu ne de imaj yenileme aracıdır. İyi bir siyasetçi kaos ve savaştan beslenmenin başarı yerine felaket getireceğini bilir. Bu ülke sizin hırsınızın oyuncağı değildir! Unutulmamalıdır ki, savaş ülkelere sadece felaket getirir ve yalnızca öngörüden yoksun siyasetçiler ülkelerine savaş getirir” ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<