banner359

Chp Myk Bir Daha Toplanacak

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Toplantısı sona erdi. MYK’nın pazar günü yeniden toplanacağı belirtildi.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan MYK, sona erdi. Toplantıda aralarında Emine Ülker Tarhan, Dilek Akagün...

13 Ağustos 2014 Çarşamba 17:40
Chp Myk Bir Daha Toplanacak
CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Toplantısı sona erdi. MYK’nın pazar günü yeniden toplanacağı belirtildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan MYK, sona erdi. Toplantıda aralarında Emine Ülker Tarhan, Dilek Akagün Yılmaz, Birgül Ayman Güler, İsa Gök, Süheyl Batum ve Nur Serter’in dün TBMM’de yaptığı açıklamalar ele alındı. Bu milletvekillerine yönelik bir disiplin sürecinin işletilip işletilmediğine süreç içerisinde karar verileceği öğrenildi. Ayrıca, CHP’lilerin TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile önemli bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi. Öte yandan MYK’nın pazar günü yeniden toplanacağı kaydedildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<