banner359

CHP’li Vekil, eşinin soyadını aldı

25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili seçilen ve geçtiğimiz hafta kentteki bir gazeteci ile evlenen Burcu Kayıkçı’nın soyadını Köksal olarak değiştirerek, eşinin soyadını...

01 Temmuz 2015 Çarşamba 18:18
CHP’li Vekil, eşinin soyadını aldı
25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili seçilen ve geçtiğimiz hafta kentteki bir gazeteci ile evlenen Burcu Kayıkçı’nın soyadını Köksal olarak değiştirerek, eşinin soyadını aldığı belirtildi.
Konu ile alakalı Milletvekili Köksal’ın eşi Yasin Köksal’dan alınan bilgide, soyadı değiştirme konusunun doğru olduğu belirtilirken, Kayıkçı’nın kendisinin soyadını kullanmayı tercih ettiği kaydedildi. Yasin Köksal ayrıca soyadı değişikliği konusunu eşinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne de bildirdiğini ifade etti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<