banner359

"cumhurbaşkanı çimento Gibi Olacak"

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Mersin’de, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı ziyaret etti. Adana’dan karayolu ile Mersin’e gelen Ekmeleddin İhsanoğlu’na eşi Füsun...

01 Ağustos 2014 Cuma 18:45
Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Mersin’de, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı ziyaret etti.
Adana’dan karayolu ile Mersin’e gelen Ekmeleddin İhsanoğlu’na eşi Füsun İhsanoğlu ile CHP ve MHP milletvekilleri ile belediye başkanları eşlik etti. Ziyarette konuşan Başkan Kocamaz, "Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Büyükşehir Belediyemizi ziyaret etmesinden büyük onur ve mutluluk duydum. Ülkemizin çok zor günler geçirdiği bu günlerde, adeta insanların birbirine karşı ayrıştırılmaya çalışıldığı bu günlerde Sayın Cumhurbaşkanı adayımız gibi bu ülkenin çimentosu görevini görecek, insanları birleştirecek, bütünleştirecek ve Türkiye’ye yeniden barış, huzur ve kardeşliği sağlayacak bir kimliğin, bir kişiliğin bu işi üstlenmiş olması ülkemiz açısından, ülkemizin geleceği açısından da çok büyük önem arz etmektedir" dedi.
Ekmeleddin İhsanoğlu ise samimi konuşmasından dolayı Başkan Kocamaz’a teşekkür ederek, "Başkanımız gerçekten ülkemizin durumunu, 76 milyon insanın hissiyatını çok açık bir şekilde ifade ettiler. Cenabı Allah bize desteğini esirgemeyecek, halk desteğini verecek ve Türkiye düzlüğe çıkacak, demokrasi önündeki tıkanıklar ortadan kalkacak, haksızlık, adaletsizlik, eşitsizlik yok olacak. Kanun hakimiyeti, hukukun üstünlüğü yeniden tesis edilecek ve vatandaşlarımız istedikleri huzura ve güvene kavuşacaklar, Türkiye’nin de yurt dışındaki itibarı da yeniden tesis edilecek" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Başkan Kocamaz, İhsanoğlu’na Türk bayrağının bulunduğu bir tablo ve plaket hediye etti. Başkan Kocamaz ayrıca Ekmeleddin İhsanoğlu’nun eşi Füsun İhsanoğlu’na da fular hediye etti.
Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu, Büyükşehir Belediyesi ziyaretinin ardından basına kapalı olarak Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu makamında ziyaret etti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<