banner359

Davutoğlu Ateşkesi Değerlendirdi

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Gazze’de tarafların 72 saatlik ateşkes anlaşmasını sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından değerlendirdi. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Twitter hesabından, Hamas ile İsrail arasında Gazze’de...

01 Ağustos 2014 Cuma 08:47
Davutoğlu Ateşkesi Değerlendirdi
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Gazze’de tarafların 72 saatlik ateşkes anlaşmasını sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından değerlendirdi.
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Twitter hesabından, Hamas ile İsrail arasında Gazze’de tarafların anlaşmaya vardığı 72 saatlik ateşkes anlaşmasına ilişkin yaptığı açıklamada, "Ateşkesin sürekli olması ve akan kanın durması için çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Ateşkes öncesinde ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ve Katar Dışişleri Bakanı Halid Bin Muhammed el-Atiyye ile görüştüğünü belirten Davutoğlu, şunları kaydetti:
"Ateşkesin sürekli olması ve akan kanın durması için çalışmaya devam edeceğiz. Büyük oranda tahrip olan Gazze’nin yeniden imarı ve yaraların bir an önce sarılması da en önemli önceliklerimiz arasında" ifadesini kullandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<