banner359

Davutoğlu Fidan ile bir araya geldi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Hakan Fidan ile görüştü. Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin içeriğine ilişkin bir açıklama yapılmadı. Başbakan Davutoğlu, MİT Başkanı Hakan Fidan ile Dolmabahçe...

27 Haziran 2015 Cumartesi 22:37
Davutoğlu Fidan ile bir araya geldi
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Hakan Fidan ile görüştü. Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin içeriğine ilişkin bir açıklama yapılmadı.
Başbakan Davutoğlu, MİT Başkanı Hakan Fidan ile Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde bir araya geldi. Saat 19.00’da başlayan kabul basına kapalı gerçekleştirildi. İkili gerçekleşen görüşmenin içeriğine ilişkin herhangi bir bilgi verilmedi. Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından Fidan ofisten ayrıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<