banner359

Demokratik Gelişim Partisi’nde gerginlik

Kütahya Milletvekili İdris Bal’ın Genel Başkanı olduğu Demokratik Gelişim Partisi’nin (DGP) Genel Merkez binasında, eşyaların kaçırıldığı iddiasıyla partililer arasında gerginlik yaşandı.DGP’nin Çankaya’da bulunan genel merkez...

24 Şubat 2015 Salı 18:34
Demokratik Gelişim Partisi’nde gerginlik
Kütahya Milletvekili İdris Bal’ın Genel Başkanı olduğu Demokratik Gelişim Partisi’nin (DGP) Genel Merkez binasında, eşyaların kaçırıldığı iddiasıyla partililer arasında gerginlik yaşandı.
DGP’nin Çankaya’da bulunan genel merkez binasındaki eşyaların kamyonlara yüklenerek kaçırıldığı iddiası üzerine, DGP Ankara İl Başkanı Mete Ünsal parti binasına geldi. Ünsal, yaptığı açıklamada partinin borçlarının olduğunu, bu borçlar ödenmeden eşyaların kaçırılır gibi taşınmasını anlamadıklarını ve borçlar ödenene kadar eşyaları bırakmayacaklarını söyledi. Ünsal, birçok il başkanının istifa ettiğini, ancak istifa dilekçelerini verecek bir makam olmadığını da sözlerine ekledi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<