banner359

DSP Genel Başkan Adayı Önder Aksakal’a Coşkulu Karşılama

DSP Genel Başkan Adayı Önder Aksakal, Bursa İl Teşkilatı ve partililer tarafından büyük ilgiyle karşılandı.Yapılacak genel kurul öncesi Masum Türker’den boşalacak genel başkanlık koltuğuna tek aday olarak giden Aksakal, Ördekli Kültür...

05 Aralık 2015 Cumartesi 14:28
DSP Genel Başkan Adayı Önder Aksakal’a Coşkulu Karşılama
DSP Genel Başkan Adayı Önder Aksakal, Bursa İl Teşkilatı ve partililer tarafından büyük ilgiyle karşılandı.
Yapılacak genel kurul öncesi Masum Türker’den boşalacak genel başkanlık koltuğuna tek aday olarak giden Aksakal, Ördekli Kültür Merkezinde düzenlenen basın toplantısında partililere seslendi. Aksakal, “Herkesin bildiği gibi 7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri geçirdik. Ülkemiz seçimden seçime koştu. Türkiye’nin içinde koştuğu Jeopolitik koşulları alabildiğine zorlayan, bir dünya siyasetinin ortasındayız. Alınması gereken kararlar gerçekten çok zor. İçerikli ve hassas dönem kararları, biz biliyoruz ki bu tip kararları Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğundan bugüne 3 büyük devlet adamı kararlılıkla alabildi" diye konuştu.
Çok ciddi baskı, karatma ve engelleme durumuyla karşı karşıya olduklarını ifaden eden Aksakal, "Buna direniyoruz. Yol zorlu bir yol, çakıllı, engebeli ve dikenli, sıkıntılı bir yol, siyaset maalesef Türkiye’de bu çerçevede yürüyor. Hepimiz kanımızın son damlasına kadar DSP’nin Türk siyasetinde var olması için çalışacağımızı gösterdik. Bunun bugün ispatını yapıyoruz. Türkiye’de siyaset kurumu artık normal hayatına döndürülmelidir” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<