banner359

Efkan Ala Bursa’da Mahalle Mitingine Katıldı

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, “Türkiye’deki kaçak su ve elektrik sorununu kentsel dönüşüm projesiyle çözeceğiz” dedi.Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Bursa milletvekili adayı Efkan Ala, Bursa’da AK Parti tarafından düzenlenen...

30 Ekim 2015 Cuma 21:44
Efkan Ala Bursa’da Mahalle Mitingine Katıldı
Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, “Türkiye’deki kaçak su ve elektrik sorununu kentsel dönüşüm projesiyle çözeceğiz” dedi.
Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Bursa milletvekili adayı Efkan Ala, Bursa’da AK Parti tarafından düzenlenen mahalle mitingine katıldı. Merkez Osmangazi ilçesi, Bağlarbaşı Mahallesi Meydanı’nda yüzlerce partiliye seslenen Ala, AK Parti ve Türk bayraklarıyla karşılandı. Türkiye’yi hep beraber yöneteceklerini belirten Ala, “Türkiye’de 2002’den bu yana olan gelişme ve değişmelere hep birlikte şahit olduk. Türkiye çok gelişti. İhracat yapıyor. Sağlık sistemini değiştiriyor. Artık vatandaşlarımız hastanelerde son düzeyde sağlık hizmeti alıyor. Bizim milletimiz, sandığa giderek yönetime el koydu. Hiçbir şey eskisi gibi değil. Bizler kardeşlerimizin yaşadığı problemleri çözerek gelişmiş Türkiye’ye inşa ettik. Ben sizin ailenizden biriyim hep birlikte güçlü bir aileyiz. Anadolu’dan Kıbrıs’a, denizin altından Akdeniz’den giden Türkiye var. Türkiye’de su ve kaçak elektrik problemi varmış, bizde gittik bu meseleyi Ankara’da dile getirdik. Burada su ve kaçak elektrik sorununu kentsel dönüşüm projeleriyle çözeceğiz. Biz hem söylüyoruz hem de söylediğimizi yapmaya çalışıyoruz Allah’ın izniyle. Türkiye’nin çok büyük hedefleri var. Bu hedeflere gidebilmek için çok gelişmiş projeler yapıyoruz. Bütün bu iyileştirmeleri birlikte çözdük. Bütün bunların altında sizlerin imzası var. Eğer siz sandıktan 2002’den beri o istikrarlı yönetimi çıkarmamış olsaydınız. Bu gelişmeler sağlanamazdı” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<