Efkan Ala: "Kıbrıs Bize Mahkum"

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili adayı Efkan Ala, Kıbrıs’ın Türkiye’ye mahkum olduğunu belirtti.Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bursa’dan aday olan Ala, seçim çalışmaları...

25 Ekim 2015 Pazar 17:52
Efkan Ala: "Kıbrıs Bize Mahkum"
Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili adayı Efkan Ala, Kıbrıs’ın Türkiye’ye mahkum olduğunu belirtti.
Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bursa’dan aday olan Ala, seçim çalışmaları kapsamında Gemlik’te Erzurumlular Derneği ve Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Ala, "Nasıl daha önceden bölünmüş yol yaptıysak, bundan sonra da siyasi otobanlar yapabiliriz. Avrupa Birliği hedefine doğru hızlı bir şekilde yol alırız. Türkiye istikrarlı havayı yakaladığında çok büyük meseleleri çözüp yola devem edecek hale geldi. Biz denizin altından Kıbrıs’a nehir götürdük. Ülkemiz artık bu noktalara geldi. Kıbrıs önceden hep problem olur ve önümüze konurdu. Artık Kıbrıs konusunda elimiz daha güçlü. Artık Kıbrıs’ta kozlar bizim elimize geçti. Çünkü Anadolu’dan nehri denizin altından Kıbrıs’a biz götürdük. Şimdi onlar bize mahkum. İstanbul’da bizim ceddimiz karadan gemileri yürüttü. Biz de denizin altından Marmaray’ı yaptık, trenleri yürütüyoruz. Yaptık ve hizmete soktuk. Japonya Başbakanı da geldi açılışına katıldı. Eskiden Japonya dediğimizde, ’vay be ne çok iş yapıyorlar’ derdik. Japonya’nın Başbakanı geldi ve büyük projeyi saygıyla selamladı. Bunlar yetmez dedik, şimdi de denizden otoban yapıyoruz. Savunma sanayinde Allah’a şükür artık kimseye ihtiyacımız yok. Biz bir arada olduk mu gerçekten çok iyi işler başarıyoruz. Bu kardeşlik gündeme geldi mi üzerimize üşüşüyorlar. İnadına kardeşlik, birlik ve beraberlik demeliyiz. Bu meselelerde alınacak mesafeler var. Birçok mesafeyi aldık ve almaya da devam ediyoruz. Bizim problemimizi ancak biz çözeriz. Bizim problemlerimizi başkası çözemez. Başkası bizim problemimizden yararlanır. Yanlış yapanların karşısında el birliğiyle duralım. Memleketin meselelerini bir araya geldik mi daha kolay çözeriz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<