banner359

"ekmek Için Ekmeleddin Diyelim"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ekmek için Ekmeleddin diyelim" dedi. Hekimhan ilçesinde vatandaşlara hitap eden Kılıçdaroğlu, “Birileri vatandaşını ayırır, ben ayırmam. Birileri malı götürür, ben...

02 Ağustos 2014 Cumartesi 22:47
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ekmek için Ekmeleddin diyelim" dedi.
Hekimhan ilçesinde vatandaşlara hitap eden Kılıçdaroğlu, “Birileri vatandaşını ayırır, ben ayırmam. Birileri malı götürür, ben götürmem. Birileri din, iman edebiyatı yapar, kul hakkı yer. Ben kul hakkı yemem. Bu can bu tende kaldığı sürece kim haksızlık yaptıysa, kim kul hakkı yediyse, onun üzerine kararlılıkla sonuna kadar gideceğim. Nereye giderse gitsin alıp getireceğim ve hesabını soracağım” dedi.

“CUMHURBAŞKANI TARAFSIZ OLMALI”
Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanının tarafsız olması gerektiğini ifade ederek, şunları söyledi: “Ayın 10’u gelecek, sandığa gideceğiz. Sandığa giderken düşüneceğiz. Kime oy vereceğiz diye düşüneceğiz. Cumhurbaşkanı seçeceğimiz kişinin tarafsız olması lazım. Bütün siyasi partilere eşit mesafede olması lazım. Cumhurbaşkanı dediğimiz kişinin alnının temiz olmaz lazım. Boğazından aşağıya haram lokma girmemesi lazım. Cumhurbaşkanı dediğimiz kişinin öyle sabah, akşam, öğle, ikindi sürekli konuşmaması lazım. Az ve öz konuşan, halkı kucaklayan, konuşurken huzur veren birisi olması lazım. Bu topraklar, bereketli topraklardır. Bu topraklarda neyi ekerseniz, onu biçersiniz. Gelin hep beraber barışı ekelim, huzuru ekelim, birliği ekelim, dirliği ekelim, kardeşliği ekelim. ‘Ekmek için Ekmeleddin’ diyelim.”

“HUZURLU BİR TÜRKİYE’NİN YOLUNU AÇACAĞIZ”
10 Ağustos’ta huzurlu bir Türkiye’nin önünü açacaklarını kaydeden Kılıçdaroğlu, “İnşallah 10 Ağustos’ta güzel bir şey yapacağız. İnşallah bu ülkeye huzuru getirecek olan, barışı getirecek olan, kavgadan uzak, kardeşçe yaşayacağımız bir Türkiye için ilk adımı atacağız. Ekmeleddin Beyi Cumhurbaşkanı seçeceğiz ve huzurlu bir Türkiye’nin yolunu açacağız. Malatya’nın Allah’ına kurban” diye konuştu.
Ekmeleddin İhsanoğlu’nun milletin adamı olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, “Benim yolum uzun. Ben çalışıyorum, siz de çalışacaksınız. Her yurttaşı ikna edeceksiniz. Kardeşim sen tarafsız bir Cumhurbaşkanı mı istiyorsun? Ekmeleddin Bey tarafsız. Bakın üçüne; 3 tane aday var. Hangisi tarafsız? Sadece bir kişi. Bir parti üyesi değil. Kimin adamı? Milletin adamı Ekmeleddin İhsanoğlu” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<