Erdoğan Cumayı Eyüp"te Kıldı

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Eyüp Sultan Camii’nde kıldı. Cami çıkışında vatandaşlar Erdoğan’a yoğun ilgi gösterdi. Başbakan Erdoğan, Üsküdar Kısıklı’daki konutundan çıkarak Eyüp...

11 Temmuz 2014 Cuma 14:48
Erdoğan Cumayı Eyüp
Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Eyüp Sultan Camii’nde kıldı. Cami çıkışında vatandaşlar Erdoğan’a yoğun ilgi gösterdi.
Başbakan Erdoğan, Üsküdar Kısıklı’daki konutundan çıkarak Eyüp Sultan Camii’ne geldi. Erdoğan’ın gelişi nedeniyle cami ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu da Erdoğan’a eşlik etti. Cuma namazı çıkışında vatandaşlar Erdoğan’a yoğun ilgi gösterdi. Kalabalığı selamlayan Erdoğan, daha sonra aracına binerek camiden ayrıldı. Haliç Kongre Merkezi’ne geçen Başbakan Erdoğan, düzenlenecek törenle Cumhurbaşkanlığı “Türkiye Vizyon Belgesi”ni açıklayacak.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<